Печат на крака от гъши пух

отпечатайте крака на гъската

Орнаментът гъска лапа се превърна в най-модната тенденция на сезона. Това е счупено преплитане на черно-бели цветове, които са символ на елегантност и добър вкус. Но ако мислите, че това е нова тенденция на модата, грешите. Представители на 80-те вероятно си спомнят колко популярен е оцветяването на крак на врана по онова време. Също благодарение на известната Коко Шанел през 1920 г., роклята с гъши полилеи стана много популярна. Обаче истинската експлозия в модния свят е направена от Християн Диор, използвайки печат на гъши петна в малки и големи въплъщения. В бъдеще ще бъде свързана с този необикновен и модерен украшение.

С какво да нося крак на врана?

Гъската е идеално комбинирана с класическия стил и това трябва да се има предвид при създаването на модерни изображения.

Ако искате да създадете модерно и елегантно изображение за важно събитие, опитайте да съчетаете черна блуза и молив с пола на гъска с надвиснала талия. За да сте сигурни, че изображението не изглежда скучно, фокусирайте се върху талията си с тънка червена или черна каишка. Изображението може да бъде допълнено от червено червило, черни ботуши с високи токчета с висок ботуш и елегантна торба за съединяване. Не забравяйте, че една красива прическа и лек грим правят жената по-женствена и привлекателна.

Модното палто в гъската лапа ще ви помогне да създадете едновременно романтично и бизнес изображение. Например, за романтична среща можете да носите къса рокля, елегантни половин ботуши на петата и палто с голяма украсена гъска. За да създадете бизнес изображение, можете да използвате един и същ слой класически срез, съчетан с черни прави панталони, светло бежова блуза и обувки с високи токчета.

Но за тези, които смятат, че дрехите с хартиена лапа са твърде скучни, могат да използват аксесоари с такива орнаменти, които ще помогнат да изглеждат модерни, стилни и да се открояват от тълпата. Например, пускането на дънките, ботушите на глезените и черна козина, добавете шапка и шал с печат от гъши длани на вашето изображение – в този образ вие несъмнено ще привлечете всички свои външности.

И накрая искам да отбележа, че кракът на врана има много предимства. Първата и може би най-важна за жените е, че този украшение рисува фигурата, създавайки хармонично изображение. Гъската е идеално комбинирана с други нюанси и цветове, така че не се страхувайте да експериментирате и да създавате нови изображения.

отпечатайте кракът на врана 1 отпечатайте ходилото на гъски 2 отпечатайте кракът на врана 3
отпечатайте крак на врана 4 отпечатайте петата на врана 5 отпечатайте стъпалото на врана 6
отпечатайте кракът на врана 7 отпечатайте кракчетата на врана 8 отпечатайте крак на врана 9