Джеърд Падалеки стана баща за трети път

Джеърд Падалеки стана баща за трети път

34-годишният Джеърд Падалеки и 36-годишната Женевие Кортесе взеха палката на звездния бум на бебето. Съпругът е дал звездата от серията “Supernatural” на третото си общо дете.

Радостно събитие

В семейството на Джаред Падалеки и съпругата му Женевиев, които вече вдигат двама томбой – 5-годишния Томас Колтън и 3-годишният Остин Шепард, се появи малка принцеса. На попълването в понеделник на неговата страница в Instagram каза на новопридобитата мумия, казвайки, че името на дъщеря им – Odette Elliot.

Момичето е родено на 17 март, но съпрузите решиха да кажат на обществеността само след това.

Актьорът Джаред Падалеки

Джаред Падалеки

Джаред Падалеки и съпругата му Женевиев

Джаред Падалеки и съпругата му Женевиев

Джаред Падалеки с деца

Джаред Падалеки със синовете си

Следвайки съпругата си, Джеърд публикува на своята страница в социалната мрежа допирна първа снимка на малкото момиче, което Женевиев държи в ръцете си и пише:

“Поздравете новия Padalecki – Odette Elliot!”.

Женевиев Кортес с дъщеря си Одет Елиът

Женевиев Кортес с дъщеря си Одет Елиът

С оглед на благотворителност

В снимката, поставена от звездния татко, около малката дръжка на Одет Елиът, олицетворява сърцата на Поп Suk с дата на раждане и име, което в ограничен брой бяха освободени от марката в името на благотворителност. Средствата, набрани от продажбата им, ще бъдат прехвърлени към фонда “Планирано родителство”, който се занимава със защитата на правата на човека и грижата за здравето на жените.

Спомнете си, че двойката, която е била омъжена седем години, се срещна през 2008 г. на снимачната площадка “Supernatural”. Две години по-късно Джеърд направи предложението на Женевиев за ръката и сърцето. През 2012 г. те имаха син, Томас Колтън, през 2013 г. – син на Остин Шепърд, а през ноември миналата година изпълнителят на ролята на един от братята Уинчестър призна, че се готви отново да стане татко.

Сватба на Джеърд и Женевиев Кортезе през февруари 2010 г.

Сватба на Джеърд и Женевиев през февруари 2010 г.

Томас Колтън и Остин Шепард

Томас Колтън и Остин Шепард

  Lea Seydou - личен живот