Адриано Селентано и Клаудия Море | jayassen.com

Адриано Селентано и Клаудия Море

Адриано Селентано и Клаудия Море

Тази италианска двойка е несъмнено красива и щастлива, талантлива и страстна. Тяхната любовна история започва през 1963 г. на снимачната площадка на комедията "Какво странно тип", където главните роли са запазени за Адриано Челентано (роден през 1938 г.) и Клаудия Мори (роден през 1944 г.). Може би това е перфектният брак на италиански език. През 2013 г. празнуваха златната сватба Adriano Celentano и Claudia Morey за 50 години заедно. Имаше всичко, нежна и чувствена любов, бурни романи отстрани и страстно помирение. Клаудия дори пише книгата "Двама любители на воина", която се превърна в уникален и информативен резултат от живота им заедно с Adriano.

Сватбата на Adriano Celentano и Claudia Maury

Адриано упорито потърси вниманието на Клаудия. И един ден я покани на концерта си. И ето последната романтична песен, изпълнена от Adriano. Тя със сигурност докосна Клаудия и така прилежно я подготвя за голямото събитие, а след това от сцената изсипва искрено и вълнуващо признание Адриано в любовта на Клаудия. И вече на 14 юли 1964 г. те тайно нощем в кръг от близки приятели, свързани в църквата в град Гросето. И дори и тук, преди отговорен Събитието се скара, Клаудия не дойде на вкус вратовръзка годеника й, който по това време ужасно главоболие.

Млади Адриано Селентано и Клаудия Море Честит Адриано Селентано и Клаудия Море Сватбата на Adriano Celentano и Claudia Maury

Клаудия Море, съпруга на Адриано Селентано

В началото на кариерата си Клаудия Мори е певица в музикалната зала. През 1964 г. записва първия си албум и през 1970 г. печели фестивала в Сан Ремо. След сватбата Клаудия влезе в сянката на съпруга си. За Адриано, че е надежден задната част на къщата и незаменим партньор в работата си: производител, администратор, имиджмейкър, директор на семейството звукозаписно студио Клан Челентано. Тя нежно обичаше, прощаваше и деликатно търсеше оправдания за насилствените си романи, без да спира да чака вярно за завръщането си. Например връзката на Адриано с красивата Орнела Мути, партньорката му във филма "Укротяване на жената". Поради силните си чувства към него, Орнела реши да разведе съпруга си, актьора Алесио Орано. Adriano обаче не последва примера.

Adriano Celentano и Claudia Morey с дете Влюбен в Adriano Celentano и Claudia Morey Adriano Celentano и Claudia Morey заедно

Клаудия Море, Адриано Селентано и техните деца

Клавдия даде на Адриано три деца. Тя беше много авторитарна жена и вдъхновила децата си. Адриано нямаше достатъчно време и децата много пропуснаха любовта и вниманието му.

Най-голямата дъщеря е Росита Селентано, родена през 1965 г., филмова актриса.

Син - Джакомо Целантано, роден през 1966 г., певица и композитор.

Най-малката дъщеря е Розалинд Селентано, родена през 1968 г., неконвенционална сексуална ориентация, актриса. Като младеж се скиташе в продължение на шест месеца. Опитваха се да се самоубият, като взеха 40 таблетки хапчета за сън, за щастие всичко вървеше добре.

Най-голямата дъщеря на Росита Синът на Адриано Селентано и Клаудия Маури Дъщеря на Адриано Селентано и Клаудия Мори

Но въпреки последните години и различни трудности, Adriano Celentano и Claudia Morey все още са заедно.

Красива двойка - Адриано Селентано и Клаудия Море Adriano Celentano и Claudia Morey в напреднала възраст Адриано Селентано и Клаудия Море са заедно от 50 години
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 80 = 86

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: