Зимни ботуши – най-модерните и стилни модели

зимни ботуши

Без топли обувки, които предпазват от тежки зимни студове, няма да са сладки. От цялата гама и видовете, само зимните ботуши остават непроменени фаворити, така че те ефективно затоплят и подчертават красотата на краката ви.

Contents

Топли зимни ботуши

Обувки с висока ботушка имат редица предимства, за които дами от всяка възраст като тях. Благодарение на дължината, носенето на къси поли, става удобно, без да навреди на здравето, а snowdrifts не са ужасни. Удобната подметка с противоплъзгаща пулсация спестява от такива проблеми като лед. Въпреки че жените на модата начело на селекцията задават параметрите, които не са изброени по-горе, но съответствието на стила с текущите тенденции.

Между другото, тази година е богата на интересни и атрактивни идеи:

 1. Почитани кожени или велурени ботуши с козина.
 2. За снежни дни, разпенени модели са добри.
 3. Интересни продукти с шевове по цялата дължина. Така украсени не само брутални обувки, но и елегантни ботуши.
 4. Лакираните зимни кожени ботуши отново завладяват подиума и признаването на модата на жените. Елегантна комбинация от матова и латексова кожа.
 5. В дните, когато има размразяване и топене на сняг, от накисването на краката ще се спестят топли каучукови двойки.

модни зимни ботуши

Топли зимни ботуши

женски зимни ботуши без пета

Кожени зимни ботуши

Настоящият сезон не налага твърда и безусловна рамка, подсказва основните тенденции и затова сме свободни да избираме красиви и в същото време удобни модели. Пример за това са женските зимни ботуши с такива характеристики:

 • на плосък курс;
 • с рационализирана форма на вала до коляното;
 • с мек заоблен пръст;
 • Декорирани с метални (позлатени или сребърни) елементи – ключалка, цип в горната част на гърба, за да се регулира ширината, маркировка, верига и т.н.

В арсенала може да има стилни зимни ботуши за жени с козина. Кожата е друга модна тенденция на зимата. Ако говорим за действителните цветове, а след това в допълнение към класическото черно, можете да опресните гардероба с топло кафяво, кафе, сиво, бордо, тухла. Лакомската кожа е много популярна, изящна и привлекателна.

високи зимни ботуши

Кожени зимни ботуши

зимни кожени ботуши за жени

Зимни ботуши за сует

В студа, в допълнение към традиционната кожа, можете да се хвалите в велур, обаче, в дните на размразяването, тя не се вписва. Мека благородна материя е намерила втори вятър тази година. Използва се за създаване на зимни ботуши в класически стил. Макар и не без малките екстравагантни подробности. Лек еротичен усет е присъщ на истинските ботуши – чорапи и джак ботове от тихите бродирани завои на велур крак. Заедно с остър пръст, поздрав от миналото и висок ток (колона, конус, фиби), стилни женски ботуши за велур ще станат модел на женственост.

дамски ботуши за жени

Зимни гумени ботуши

Кожата и велур с добра подплата са добри за мразовити дни, но веднага щом започне размразяването и улиците се напълнят с дълбоки локви, почти невъзможно е да се избегне намокряне в такива обувки. Модерните модели са далеч от онези недървесни продукти, които градинарите използват за сезонна работа на сушата. Зимните водоустойчиви ботуши се различават малко от най-изявените модели, тъй като те усвояват всички модни тенденции:

 • тъмни и ярки цветове;
 • привлекателни отпечатъци;
 • богатство на завършванията;
 • използване на лакирана повърхност;
 • разнообразие от токчета.

В действителност, този обувки се различава малко от обичайната зима, дори изолирана с козина или филц. Елегантните модели заслужават да бъдат носени с яке или памучно яке, парк, рокля, пола или кльощава. Модерни прозрачни версии с подвижна облицовка ще ви позволят да промените цвета на двойката според актуалния си стил и настроение, дори ако прозорецът е тъп лошо време.

зимни гумени ботуши

Модни зимни ботуши

Настоящият сезон е богат на разнообразни тенденции, което позволява на всеки модач да избере обувка, отразяваща вътрешния й свят. Въпреки че най-добрият вариант е да закупите няколко двойки за различни цели. Ако говорим за видовете подметки, тази година предлагаме следните опции:

 • плосък;
 • платформа;
 • tankette;
 • стабилна пета;
 • фиби, традиционна форма или с изместване към центъра на крака.

стилни зимни ботуши

Модни зимни ботуши

най-добрите зимни ботуши

Зимни ботуши с токчета

Въпреки че зимната мода през този сезон подкрепя очарователите, позволявайки шик на замръзналите и хлъзгави улици в обувки с ниска скорост, много жени предпочитат токчета. И това въпреки факта, че климатичните условия в нашите условия не са най-благоприятни. Топли ботуши за зимата могат да бъдат удобни и красиви, ако петата е широка и стабилна по форма.

Модни къщи предлагат върха на изображението – двойка с нестандартна пета, например, прозрачна. Това, умерено пикантни и оригинални, тази обувка и в допълнителните довършителни работи не е необходимо. Женски зимни ботуши с пета от метал в сребро или злато са друг елегантен вариант. Hairpin, постоянен фаворит, също не напуска модните подиуми и е любим детайл не само при жените, но и при мъжете.

зимни ботуши с токчета

Зимни ботуши с токчета

женски зимни ботуши с токчета

Зимни ботуши на клин

Стилен компромис между платформата и петата поглъща клин. Това са най-добрите зимни ботуши, когато искате да сте малко по-високи, но без изморителни токчета. Като основа на зимните модели, клинът през този сезон не е масивен, а тънък, елегантен, подчертавайки атрактивните крака. Дизайнерите го комбинират с кръгла или заострена пръст. Интересен вариант е, когато клинът има контрастен цвят по отношение на цвета на вала. Скрита под основния материал на крака с винтове, ви правят визуално тънки.

зимни ботуши на клин

Зимни ботуши на клин

топли ботуши за зимата

Зимни ботуши без пета

Основното предимство на плоските обувки е повишеният комфорт и удобството при носене. Тъй като тази година е благоприятна за двойки без пета. Жените ревниво наблюдават настоящите тенденции, можете да дишате облекчение и да разреждате гардероба, като купувате зимни ботуши за жени без пета. Моделната дължина на коленете е универсална, тя се вписва под строг офис, романтичен, кажуолен стилове. Ботушите за зимни спортове също не трябва да се пренебрегват, особено ако сте фен на уличния стил. Козирката, многото ремъци и модерното шиене ще направят вашето изображение незабравимо.

зимни ботуши без пета

Зимни ботуши на платформата

Благодарение на лекото издигане платформата осигурява защита от студа на замръзналата земя и влагата на локвичките. Но това не е основният критерий за избор в негова полза. Сгъстената подметка леко загуби позицията си, но все още се оценява особено от феновете на ексцентричния стил на изрод. Въпреки това, зимните ботуши за жени на плътна платформа и със закръглени пръсти изглеждат красиво на краката си и са подходящи за ежедневни снимки за палто, палто или овча кожа. Препоръчва се да се даде предпочитание на платформата, различна от цвета на ботушите.

зимни ботуши на платформата

Обувки за зимни ботуши

Фенове на романтично-сексуални образи ще се радват на ботуши. Кожените високи зимни ботуши са изработени от фина кожа и велур. Такива модели не са подходящи за всеки, само собственици на тънки крака могат да се похвалят в такива “чорапи”. Сред интересните тенденции на годината са следните:

 • Долен лак в тандем с горна материя;
 • наличието на декоративна светкавица не отстрани, а отпред от носа до върха;
 • наличие на шевове;
 • кръгли или заострени.

зимни ботуши ботуши

Обувки за зимни ботуши

високи зимни ботуши

Къси зимни ботуши

Практични съкратени модели също могат да присъстват в студения период. Но поради липсата на самодостатъчна дължина на коляното, обувките се избират с валиден “жар” – в ярки цветове, с оригинална текстура или привлекателни аксесоари. Съдейки по подиума, двата основни тенденции остават основните през този сезон:

 • в класически стил;
 • в стила на военните.

Класическите полу-ботуши, най-вече стегнати, се допълват от малка стабилна пета. Но модата на жените избират модели на зимни ботуши с висок ток с платформа и дори фиба. Интерес представляват двойките с декоративен ревер. Агресивният стил на съкратените елементи е приемлив, въпреки че не се счита за водещ. Изобилието от ремъци, комбинирано с шнур, е добре дошло.

къси зимни ботуши

Зимни ботуши дукти

Евтините манекени са спечелили специална ниша в реални предпочитания, заедно с непрекъснато придържане към кожата. Поради особения им вид, те се отнасят до спортни обувки, въпреки че някои модели са толкова елегантни, че те са напълно съвместими с граничните основни неща от класическия стил. Женските зимни ботуши са много популярни за редица предимства:

 • лекота;
 • противоплъзгащи свойства на подметката;
 • водоустойчив материал;
 • оригинален външен вид;
 • лоялност към най-сложните цветове и отпечатъци.

женски зимни ботуши