Стил на Мартина Сьосел

Мартина Сьосел е млада изгряваща звезда, която играе дебютната си роля в телевизионния сериал “Виолета”. Въпреки факта, че е достатъчно млада, въпреки всичко, Мартина Стосъл успя да спечели вниманието на много фенове, които вече се опитват да възприемат стила си. Предлагаме по-подробен поглед на стила на известната певица Мартина Стосел, за да изучавате вкусовите й предпочитания не само в дрехите, но и в обувките и прическите.

стил стил Мартина 2 стил

Дрехи Мартина Сьосел

Мартина – момичето е много привлекателно и отворено, така че романтичният образ е най-подходящ за нея. Самата тя много обича да носи леки поли, рокли и блузи, но също така обича да експериментира с други изображения, опитвайки се на улицата или на хулиганския стил. Например, Мартина Рамзел може безопасно да облече коктейлна рокля, украсена с лилави пайети, с груби ботуши на шевни. Изглежда, че и двете неща са абсолютно несъвместими, но колко оригинални те гледат.

В обувките на Мартина Рамесел няма абсолютни предпочитания и на всяка страна тя се вписва творчески, избирайки обувки според вкусовите си предпочитания. Например, към образа на бляскава рок дива, облечена в черна риза с бели ивици на ръкавите си и къси, леки шорти, момичето реши да избере елегантни ботуши с шнур и стабилна пета и украсени с пайети. Или може да опитате на съвсем различно изображение, облечен в тесни кльощави дънки с елегантна блуза и масивни брутални обувки на дебели и груби ходила и на една и съща квадратна пета.

Но колкото за прическите на Мартина Сьосел, тогава можете спокойно да кажете, че предпочита почти всички светлини и романтични брави. Мартин рядко може да се види с натрупаната коса. И по принцип, това е безполезно, защото светлите вълни перфектно украсяват младото й, но толкова женско и привлекателно лице.

Накрая искам да отбележа, че независимо от стила, който Мартин избира, независимо дали е улица, хулиган или романтична и женствена, във всеки случай винаги изглежда грандиозно и стилно.

стил стил стил на Мартина 6
стил 7 стил 8 стил 9
стил одежда мартина 10 стил стил на Мартина 12