Кожено яке – стилни женски зимни модели

кожено яке

Кожените връхни дрехи винаги са били считани за качествено и устойчиво на износване решение през студения период. Но в края на краищата надеждността и практичността на гардероба са недостатъчни качества за успешен и стилен образ. Важно е моделът да е красив, женствен и достъпен. Една от тези топло дрехи за зимата беше кожено яке.

кожено яке 1

кожено яке 2

Contents

Женско кожено яке

Сравнявайки външното облекло с пухкавата кожа с текстилни модели, първата опция е не само по-добра в практическите и функционални черти, но и във външния дизайн. Женските кожени зимни якета са представени с голямо разнообразие от стилове и завършвания. Дизайнерите се фокусират върху цветовото решение на якета и палта в модните колекции. Съвременният стил приема универсални и класически нюанси, привлекателни палитри и контрастни комбинации. Но основното внимание, което дизайнерите плащат на модерното изрязване на продуктите:

 • асиметрия. Любителите на ярки и привлекателни дизайнери на изображения предлагат модели с подчертани неравномерни линии на рязане. Асиметрията може да се прояви както в особеностите на шивачеството, така и в декорацията – аксесоари, орнаменти и т.н .;
 • кожено яке 3

 • oversayz. Популярен стил “не от рамото ви” е важен и за стилни кожени изделия за пух. Модерно решение на дизайнерите беше комбинацията от ярки и кисели цветове с огромни и масивни линии на рязане;
 • кожено яке 4

 • класическо нарязване. Съвременната мода не отрича популярността на печелившите грациозни стилове, основните елементи на които са дължината на midi, монтиран или трапецовиден силует.
 • кожено яке 5

Къси женски кожени якета

Популярният избор на активни и енергични модачи са моделите на късо нарязване. Краткото кожено яке е удобно за ежедневно износване, не пречи на движението и ви позволява да демонстрирате стилни дрехи и обувки. Красивите якета са изработени както с прави, така и със силуети, често допълнени от елегантен пояс или колан. Модерен завършек на такива модели беше триизмерната яка-стойка и косо закопчалка с цип.

кожено яке 6

кожено яке 7

Дълги женски кожени якета

Любителите на женските и елегантните дизайнери на изображения предлагат изискана козина с максимална дължина. Височината на подгъва на тези продукти варира от хайвер на глезена, която не крие напълно стилен обувки. Коженото палто е представено от най-голямата селекция от стилове. Това са строго монтиращи се модели на директно рязане и атрактивни идеи с пола – слънцето, с подчертана талия и свръхизмерване. Макси винаги ще подчертава хармонията и благодатта на походката. Широката люлееща се яка, изработена от изкуствена или естествена кожа, ще стане стилен връх на ежедневния лук.

кожено яке 8

кожено яке 9

Кожено яке с качулка

За да направите своя избор възможно най-практичен и подходящ за всякакви метеорологични условия, дизайнерите допълват долните якета и палта с качулка. Аксесоарът за защита е не само функционален детайл, но и стилна декорация. Женски кожени якета с качулка са подходящи за авторките и модните, които предпочитат да не използват шапки. Моделите представляват сменяеми и интегрални аксесоари с широк или лаконичен стил на монтаж. Стилен интериор е кантът на ръба на пухкавия материал или контрастиращата бродерия.

кожено яке 10

кожено яке 11

Кожено яке с козина

Модерните кожени изделия се характеризират с лекота и луд дизайн. Тези качества се обуславят от елегантен, безгрижен образ. До пухът вътре в палтото или якета не е бездомни, дрехите са зашити през целия бод, което създава ефекта на памучната тъкан. Красивите квадратчета или правоъгълниците могат да имат голям или малък мащаб, създавайки геометрична абстракция. Най-модерните елементи на горния гардероб са допълнени с кожени вложки или корнизи. Дамските кожени якета с козина са украсени с естествен или изкуствен декор. Довършителните работи като такива елементи:

 • козирка. В тази форма в повечето случаи се открива мек декор. Тук кожата не само действа като украшение, но също така замества облицовката. Ефектът ще добави козината с дълга купчина по ръба на качулката;
 • кожени джобове. Тенденцията на младежките кожени якета беше декорацията с контрастни или монофонични джобове. Такива елементи се представят от мащабна декорация над главата;
 • кожени маншети и яка. Бележка за изисканост и елегантност ще добави украса към врата и ръцете. В този случай е подходяща и пухкава козина с дълги косми, а лаконичен.

кожено яке 12

кожено яке 13

кожено яке 14

Кожено яке с лисица

Един от най-популярните видове декор е косата на черна лисица. Кожените дамски кожени якета с лисична кожа изглеждат много впечатляващи и луксозни. Тези продукти са идеално съотношение на приемлива ценова политика и стилен дизайн. Ето защо палтите и якетата, декорирани с пухкава контрастираща козина, са много търсени. Благодарение на неустоимото оцветяване на купчината, външното облекло е украсено не само в зоната на качулката, яката и маншетите, но и на основната част под формата на пришит боа. Дизайнерите често създават оригинален вълнен ансамбъл от черно цвекло и червена лисица.

кожено яке 15

Кожени якета с норки

Най-скъпите продукти са тези, украсени с рядката и деликатна вълна от дребни животни. Ако наистина искате да се поглезите с изискано облекло, но бюджетът е ограничен, можете да използвате женско кожено яке с качулка с кожух, преминавайки в широка или лаконична врата. За неикономически мода, действителният избор ще бъде облекло със симетрични вложки по протежение на крепежния елемент и по ръба на подгъва. Красивото нежно излъчване на скъпа козина със сигурност ще привлече вниманието към изискания вкус и високия социален статус на собственика на стилен гардероб.

кожено яке 16

Кожено яке с лисица

При избора на връхни облекла модните жени в повечето случаи обръщат внимание на универсалните и практични тъмни цветове. Ако искате да разредите мрака на цветното решение на основния елемент на топъл образ, трябва да обърнете внимание на женската зимна кожена яке с козина от червена лисица. Яркото оцветяване на естествения дълго дрямка ще стане стилна нотка в носа, която ще ви отдели от мрачните, монохромни комбинации. Фокс вълна в срязана форма може да действа като топла облицовка, което прави гардероба още по-лесен, но по-топъл.

кожено яке 17

Модни кожени якета

Към днешна дата модерният гардероб е представен от широк избор не само поради разнообразието от стилове, но и чрез материали. Дизайнерите използват както естествена кожа, така и качествени заместители. Тенденцията на последните сезони, която също отговаря на изискванията на еколозите, са продуктите, изработени от еко кожа – устойчив на износване, практичен и екологичен материал. Зимното кожено яке може да се превърне в гаранция за оригинален и необикновен имидж, ако обръщате специално внимание на цветовото решение, украсата на детайлите и декорациите:

 • щампи. Редки, но много стилни са екземпляри с красиви абстрактни модели. Тъй като е трудно да се направи контраст на кожата, изображенията са представени в техниката на сянка;
 • фактура декор. Много красива и дори елегантна върху кожени палта и якета на пухкави кристали и цветни камъни. Такъв декор, като правило, украсява линия на подгъв или рамене;
 • къс ръкав. Моден ансамбъл в модерен стил беше комбинацията от топли дрехи и високи ръкавици. В този случай подходящият избор ще бъде модел с къс ръкав или ¾.

кожено яке 18

кожено яке 19

кожено яке 20

Бяло кожено яке

Ако търсите опция, която ще бъде основният елемент на зимния гардероб, но тъмните цветове за вас са непривлекателни, тогава най-доброто решение ще бъде облекло от светли цветове. Лидерът в тази серия е бялото женско кожено яке. Такива модели винаги ще се открояват от тълпата и ще задоволят напълно всеки гардероб и обувки. Дизайнерите много красиво украсяват къси и удължени стилове с контрастираща козина от норки, миещи мечки, лисици и други. Но за любителите на елегантността и романтизма в изображението, дизайнерите представляват едноцветни предмети със саблезъбено или лисическо покритие.

кожено яке 21

Червено кожено яке

Необичайни и ярки ще бъде вашето изображение с гардероб с примамливо решение за цвят. Най-модерният сянка в съвременната мода се превърна в богата и женствена червена. Кожено яке с козирка е най-популярната тенденция в линията на цветните модели. Блестящата гама е идеално комбинирана с тъмното дрямче от черна лисица, норки, миещи мечки и други животни. Довършването на качулката може да бъде дублирано с маншети. Но големите дизайнери за вложки изключват на червен фон.

кожено яке 22

Черно кожено яке

Най-популярната е тъмната класическа сянка. Носенето на устойчивост, гъвкавост и практичност се превърнаха в основното предимство на външното облекло. Стилно женско кожено яке от черен цвят перфектно се вписва в строг бизнес лък и ярък младежки стил, нежен романтичен и дори изискан елегантен ансамбъл. Дизайнерите предлагат кожен декор за такива модели като контрастен цвят и една тоналност с продукта.

кожено яке 23