Дамски меч

Първоначално коланът е използван от военните за носене на оръжие. С течение на времето, в малко по-различна интерпретация, тя се използва и като елемент за ролеви игри. И сега го виждаме в колекции от световни дизайнери.

Contents

Женска каишка за колани – много коварен аксесоар

Кожените пуловери за жени са самодостатъчно нещо, което привлича вниманието на хората като магнит. Това е доста сложен аксесоар. За да не изглеждате твърде смели и провокативни, трябва да знаете няколко основни правила:

  • Необходимо е да се изключат от изображението всякакви други декорации (огърлици, мъниста, големи обеци и дори гривни);
  • основният фон на облеклото под колана на жената трябва да бъде прост;
  • добре е да не го носите в комбинация с къси шорти, мини поли, високи ботуши и кожени дрехи.
Женска блуза1 Женска блуза 2 Женска блуза 3
Женска блуза 4 Женски sweatshoes5 Женска блуза 6

С какво да носите женски колан за меч?

Като се има предвид особеността на съвременната мода, която е, че няма ясни правила в комбинация от стилове, колан с меч може да се носи с много неща.

Една от най-женските опции е комбинацията от блуза с рокля. Последният е желателно да се избере едноцветен, но по отношение на материала – може да има разнообразие от варианти: шифон, дантела, габардин, лен, трикотаж и други. Минималната дължина е по-добре да не изберете, нека да бъде midi, но максималната – може би на пода. Всяка рокля, дори най-простата, ще даде специален поглед на пояса на меча. С такъв аксесоар никога няма да останете без внимание.

Комбинацията от такъв сексуален елемент на гардероба с дрехи в стила на военните ще ви спести от прекомерната агресивност в образа. Най-ограничен вариант – с яке или палто и обувки на стабилна пета.

За жените, които искат да разнообразят офис облеклото си, коланът на меча също е подходящ. Една бяла блуза със строга пола на Midi ще изглежда ново с този аксесоар. В този случай коланът трябва да бъде възможно най-спокоен, без големи катарами, закопчаване, орнаменти и минимално преплитане.

Такъв колан може да бъде носен не само върху дрехи, но и върху свободно изрязани тениски, тениски, ризи и блузи. Вашият външен вид винаги ще бъде перфектен, защото коланите преминават през всички завои на тялото ви, подчертавайки най-елегантните места. И тъкането на гърба ще направи вашата поза красива и тънка.

Ако сте готови да експериментирате, опитайте да поставите каишка под прозрачна блуза или рокля с отворен гръб. Тези опции ще изглеждат свежи и оригинални.

Порто-грахът може да бъде прекрасно допълнение не само към ежедневната страна, но и към вечерта. За специални случаи аксесоарът може да бъде избран с наличието на допълнителни декорации под формата на цветя или камъни.

Какво представляват поясите на меча?

Най-популярните цветове на меча са бели, бежови и черни. Струва си да се помни, че тъмната сянка я прави по-изразителна и привлекателна. Ето защо, създаване на спокоен образ, спрете на светлинни опции.

За всякакви дрехи се препоръчва обувките да бъдат избрани в тона на колана на меча. Тогава вашият външен вид ще бъде хармоничен и пълен.

Хартията от перли е стилен и елегантен детайл на гардероба с невероятна красота. За разлика от кожените версии, аксесоарът с бижута ще даде на вашето изображение женственост. Най-добрата перла ще бъде комбинирана с роклята. Дори ако го сложите на върха на безконечна черна рокля, тя незабавно ще оживее. В това облекло ще изглеждате нежно и романтично.

Женска блуза 7 Женска блуза 8 Женски пуловер9
Женска блуза 10 Женска блуза 11 Женска блуза 12
Женска блуза13 Женска блуза14 Женска блуза15