Син на Неймар

син на неимар

Неймар е само на 24 години и вече има син и слава на талантлив футболист. Човекът е много религиозен човек и в интервютата си многократно е заявявал, че е благодарен на Бога за този подарък от небето. Но кой е майката на това малко чудо и защо младите хора живеят отделно?

На колко години е синът на Неймар – Дейвид Лука да Силва Сантос?

За днес бебето е на пет непълнолетни години. Роден на 24 август 2011 г. в Сао Пауло, Бразилия. По това време играчът е навършил 19 години, а избраният от него е само на 17 години.

Неймар със съпругата и сина си

Веднага щом информацията за такова ранно бащинство изтече в пресата, човекът категорично отказа да разкрие на обществеността самоличността на младата майка. Обаче в крайна сметка стана известно, че първородният Неймару роди Каролин Дантас – красива блондинка със сини очи.

Тя се срещна с Неймар през 2009 г., година по-късно двойката започна да се среща. За днес момичето изучава лекаря и дизайнера. В същото време той работи като модел и планира да пусне собствена линия за облекло в близко бъдеще.

Връщайки се към темата на първородния на Неймар, заслужава да се отбележи, че веднага щом светът научи, че футболист има дете, той е ранен бащинство с Каролайн. Но те не са били дълго в статута на съпруг и съпруга: в края на 2011 г. двойката се разпада. До днес Дейвид Люк живее с майка си в Рио де Жанейро.

Човекът посещава любимия си син веднага щом има възможност. И ако някой от фенове се надява, че младите хора ще възобновят връзката си, ще трябва да ги разочароват – Неймар има нова страст. При Каролина и Дейвид той се събира само ако бебето има рожден ден.

В сметката си в Instagram човекът често качва клипове и снимки, които изобразяват домашния любимец на млад футболист.

Неймар със сина си Дейвид Лука Каролина и Дейвид
Каролина с Дейвид Каролина и син Дейвид Каролина със сина на Неймар
Неймар и Дейвид Неймар с Дейвид Неймар с първородния