Есен – рисунки на деца с бои

есенни рисунки на деца с боиС появата на есента в градините и училищата се провеждат тематични класове по рисуване, както и всички видове изложби, панаири, посветени на това време на годината. В зависимост от възрастта децата наричат ​​картините си по начина, по който представляват, най-често след пътуване до парка или гората.

Много интересни рисунки на деца с бои по темата “Златна есен”. В края на краищата, ако дадете на младите художници свободата да действат, тогава можете да получите неочакван резултат. Някои я виждат като красота с дълга коса, украсена с листа. Други нарисуват дървета с лилаво и жълто листа на фона на езерото.

Drawing Together

Нищо не носи заедно родителите и децата като съвместно творчество. Отличен повод за разговор може да бъде и създаването на детски рисунки с цветове по темата “Златната есен”. Това ще отнеме доста работа:

  • лист бяла хартия;
  • гваш или акварел;
  • палитра;
  • четки;
  • вода;
  • чаша.

Първо, просто се опитайте да фантазирате с детето за падането – защото детските рисунки, боядисани с цветове, често се раждат точно като мечтите му за нещо. Ако детето все още не разбира напълно как се развиват есенните цветове, тогава организирайте за него майсторски клас за смесване на цветове. Тази работа ще включва кафяви, жълти, оранжеви, зелени и бели цветове.

Има много методи за рисуване на бои. Можете да ги изпробвате всички на свой ред. Например, детето ще се интересува от листа с отпечатъци от обикновена гъба за прибори. И интересен ефект може да се получи чрез пръскане на боята с четка за зъби.

След това е необходимо да се организира някаква изложба и да се поканят домашни хора. Най-добрите творби, или по-скоро художникът, със сигурност трябва да бъдат наградени. Да се ​​направи есента е много вълнуващо, но не и далеч от зимата, а оттук и нови рисунки и занаяти.

  Обрив в лицето на бебето
есенни рисунки на детски бои 1 есенни рисунки на детски бои 2 есенни рисунки на детски бои 3
есенни рисунки на детски бои 4 есенни рисунки на детски бои 5 есенни рисунки на детски бои 6
есенни рисунки на детски бои 7 есенни рисунки на детски бои 8 есенни рисунки на деца с бои 9