Детска козметика “Принцеса”

бебешка козметика принцеса

Характерна черта на психиката на детето е желанието да се имитират възрастните и да се копира поведението им. Ето защо момичетата обичат да нарисуват “като майка”. Но всеки знае, че за чувствителна бебешка кожа, възрастни кремове и червила са вредни. Ето защо много производители на козметика започнаха да произвеждат специални продукти за деца. Сега в магазините има голям избор от такива продукти. Една от най-известните марки е детската козметика “Принцеса”. Тя се появява на рафтовете през 2003 г. и веднага печели популярност с майките и техните дъщери. Козметичните продукти от серията са предназначени за момичета на възраст от 3 до 12 години и са създадени специално, за да вземат предвид характеристиките на детската кожа.

Характеристики на детската козметика “Принцеса”

 1. Тя привлича момичета ярки красиви опаковки с картина на сладка принцеса. Кутиите под формата на сърца, чанти или малки къщи често съдържат малки изненади.
 2. Всички бутилки са удобни и могат лесно да се отварят без помощта на възрастни. Те са изработени от пластмаса, така че те няма да се счупят, ако паднат на пода.
 3. Целият състав на козметичните продукти е хипоалергичен и съдържа естествени съставки.
 4. Асортиментът от детска козметика за момичета “Принцесата” е огромен. Всяка майка може да избере за дъщеря си всякакви средства за грижа за кожата или косата.
 5. Всички продукти се подлагат на стриктен контрол на качеството.

Избирайки козметика за детето си, всяка майка иска да бъде сигурна, че няма да навреди на чувствителната бебешка кожа. В края на краищата, много вещества причиняват алергии, в допълнение, всичко, което получава върху кожата на бебето, бързо се абсорбира и влиза в кръвта. Ето защо, детската козметика “Малката принцеса” е най-добрият избор за тези, които се грижат за здравето на детето си.

Безопасност на козметиката

Козметика Princess отговаря на всички изисквания за безопасност за детски продукти:

 • те съдържат натурални масла и растителни екстракти, меко се грижат за бебешката кожа;
 • в състава на тази козметика няма вредни съставки, консерванти, хормони, алкохол и ГМО, както и вещества, които причиняват алергия;
 • всички средства за декоративна козметика не са устойчиви и лесно се измиват просто със сапун и вода.

Асортимент от продукти “Принцеса”

На рафта с козметиката “Принцесата” можете да намерите:

 • Шампоаните, които не дразнят скалпа и очите, правят косата мека и копринена;
 • душ гелове и пяна за баня са идеални за чувствителна бебешка кожа и не причиняват алергии, имат приятна миризма, която момичетата харесват;
 • балсами за устни и червило защитават нежните бебешки устни от вятъра и измръзване и ги дават блясък;
 • Кремове за лице и ръце, специално разработени за омекотяване на кожата с възрастта;
 • пастите за зъби спомагат за поддържането на здравето на зъбите;
 • за по-големи момичета има декоративна детска козметика “Принцеса”: безопасна сенки за очи, лесно почистване на лак за нокти, топки дезодоранти и ароматна вода.

За всяко момиче детската козметика “Принцеса” е най-добрият подарък. В допълнение към ярко розовите опаковки, те са привлечени от възможността да бъдат като майка. И с декоративни инструменти можете да експериментирате, помага на момичето да се научи как да създава свой собствен стил.

бебешка козметика принцеси комплекти

Какви са комплектите детска козметика “Принцеса”:

 • пяна за баня, шампоан и стилна лента;
 • шампоан с балсам, пяна за баня и крем за тяло;
 • Комплекти за грижа за косата, различни от козметика, включват различни аксесоари: клипси за коса или гребени.

Много майки купуват своята козметика “Принцеса” за дъщерите си. И тези, които все още се съмняват, трябва да вземат предвид, че младите момичета се нуждаят от собствена козметика, която не само да се грижи внимателно за кожата им, но и да им помогне да научат основите на грижата за себе си.