Деца Джони Деп

деца Джони Деп

Известно в целия свят, Lovelace, сърцето и холивудския мач Джони Деп, както и ролята му, винаги са демонстрирали ролята на идеален баща. Актьорът никога не е скривал, че мечтае за голямо семейство и много деца. След многократни подобни изявления, както и развода на Деп с първата му съпруга, много се чудят колко деца има Джони Деп. За да разберем окончателно броя на потомците на звездата мачо, предлагаме да говорим за децата на холивудския актьор.

Децата на Ванеса Паради и Джони Деп

Темата за семейството и децата му Джони Деп винаги е подкрепяла доброволно. В края на краищата актьорът никога не криеше гордостта и любовта си към домакинството. След няколко бурни романа с известни актриси и модели, холивудският мач през 1998 г. запознава всички с новата си любов – Ванеса Парадиди. За да консолидират отношенията на официално ниво, те не са решили, а през 1999 г. имат дъщеря Лили-Роуз. Деп беше в седмото небе с щастие. В чест на раждането на бебе, той дори направи татуировка на гърдите си с името си. Три години по-късно темата на децата на Ванеса Паради и Джони Деп отново стана храна за разговор и предмет на високопрофилни заглавия на много лъскави списания. В крайна сметка актьорите отново се очаква да бъдат заредени в семейството. Този път имаха момче на име Джак-Кристофър.

Когато децата израстват, Джони Деп често излиза с тях на червения килим и премиерата на филмите си. Изглеждаше, че нищо не може да спре такова близко и силно семейство. През юни 2012 г. обаче, Деп и Парадис се разделиха. Причината за развода им е роман на нов актьор с колега във филма “Ром Дневник” на Амбър Хърд.

Джони Деп и Амбър Сърд чакат бебето?

Въпреки голямата разлика във възрастта, Джони Деп и Амбър Хърд се утвърдиха като силна и щастлива двойка. Официално актьорите консолидират действието си само в началото на 2015 г. Изглеждаше, че 52-годишният мачо няма какво да очаква от брака с млад и красив Хърд. Но наскоро бивша млада актриса каза пред репортери, че Джони Деп и Амбър Сърд чакат детето. Това твърдение беше съвсем неочаквано. И не е изненадващо, че той е последван от многобройни интервюта с актьорите.

Самите звезди отговарят на въпроса за бременността. Амбър е много уклончива. Е, остава да чакаме актрисата да порасне в корема или да се разпръснат слухове. Но фенове на холивудската двойка се надяват, че скоро ще се радват на раждането на ново дете.

Бившата съпруга на Джони Деп Ванеса Паради с дъщеря си Ванеса Паради с нейния син, Джак Кристофър Джони Деп със сина си Джак Кристофър и дъщеря Лили-Роуз
Дъщерята на Джони Деп Лили-Роуз в шоуто на Шанел Джони Деп с дъщеря Лили-Роуз Любовникът на Джони Деп Амбър Хърд със своите деца