Стенни рафтове за цветя

Рафтове за стени на цветя

Практически във всяка къща има стайни растения, създават уют, подобряват настроението, пречистват въздуха. Разреждането на цветя в затворени помещения е много вълнуващо и след появата на първото цвете, всички нови растения "неочаквано" се появяват. И сега, броят на стайни растения става толкова голяма, че къщата е заета от всички маси и первазите на прозорците, както и грижа за зелените съседи става все по-трудно. Като правило, има саксии с растения на перваза на прозореца и затваряне на светлина в стаята, намаляване на светлината стая и създаване на дискомфорт наематели. За да избегнете това, растението може и трябва да бъдат поставени на рафтовете на стената за цветя, които не заемат много място и не може само създават усещане за единство с природата, но също така и да се скрият недостатъците на съществуващите стени.

Окачени рафтове за цветя

Окачените рафтове за цветя могат да бъдат направени от почти всеки материал. Изборът на материал зависи от стила на интериора, в който ще бъдат разположени рафтовете. Тя може да бъде дървена рафтове за цветя, докато дървото може да бъде от различни породи и цветове. Много оригинални рафтове от стъкло с елементи от хромиран метал, както и изцяло метални.

Красиво и интересно решение е поставянето на стените на рафтовете, направени с изкуството коване. Такива рафтове изглеждат изискани и скъпи, а кованите флорални орнаменти са органично комбинирани със закрити растения. Цветята, стоящи на рафтовете, изглеждат чисти и подредени, а грижите за тях няма да причинят ненужни проблеми.

Рафтовете за цветя на стената трябва да се комбинират с допълнително изкуствено осветление. Особено ако рафтовете за ъглови стени се използват за цветове, поставени в лошо осветени ъгли на стаята.

При големите растения един добър вариант е металната стена за цветя, които могат да издържат на тежко тегло. А малки цъфтящи растения, като теменужки, комфортно настанени на различни нива рафт за цветя и ще радват окото със своите многоцветни. Да, и грижи за цветята ще бъде много по-лесно.

Окачените рафтове за цветя ви позволяват да се възползвате максимално от наличното пространство. Стенните рафтове за цветя с висящи рафтове са красиви и практични, с тяхната помощ домашните растения ще растат в комфортни условия.

Дървени рафтове за цветя

За любителите на традиционните материали, рафтовете от дърво са подходящи, те със сигурност са красиви, от които те дишат с естествена надеждност. Дървото е красиво съчетано със зелена листа на растенията, а ако се опитате, можете да направите стени дървени рафтове за цветя със собствените си ръце.

Уверете се рафт за цветя със собствените си ръце не е твърде трудно, но да се направи издълбани мебел изисква специални инструменти и, разбира се, сръчни ръце, знания и опит. За в бъдеще е необходимо да изберете правилната дебелина рафтове борда, така че да издържа тежестта на саксията на земята и не се огъва, мисля, че по-рано надеждна система за монтиране рафт на стената, защото от тези прости действия зависи от сигурността на жителите на апартамента. И за дървени рафтове за цветя, за да изглеждат добре и да продължат по-дълго, трябва да бъдат боядисани с боя на водна основа.

В интериора можете успешно да комбинирате стенни рафтове за цветя с други видове рафтове и подложки, например под. Изглежда особено красива, когато растенията са на различни нива.

Стенни рафтове за цветя - прекрасно парче интериор, което ви позволява да се възползвате максимално от свободното пространство и да добавите остров на природата в нашите модерни апартаменти. За любителите на растенията това е незаменимо нещо.

Рафтове за стени за цветя 1 Рафтове за цветя стена 2 Рафтове за цветя стена 3
Рафтове за цветя стена 4 Рафтове за стени на цветя 5 Рафтове за стени на цветя 6
Рафтове за цветя стена 7 Рафтове за цветя стена 8 Рафтове за стени на цветя 9