Упражнения за коленете

упражнения за коленете

Дебел върху нашето тяло се нанася равномерно, така че често виждаме тънък момичета с изненадващо пълен с телета или коленете. Дори Коко Шанел казва, че полата на жената трябва да е малко под коленете, да ги крие от любопитни очи, защото 90% от жените (тя отдавна изучава този въпрос), коленете са най-непривлекателна място.

Предполага се, че по това време не е имало един мозъчен на Chanel за упражняване на коленете, но сега ние можем да променим собствените си усилия (и двете за по-добро и за лошо) външните данни колене.

В този случай упражненията за красиви колене трябва да се състоят от част от силата и леки стрии. Първата част от упражненията трябва да помогне за отстраняването на мазнините от коленете и стрии, в действителност, да им даде тънка форма.

упражнения

  1. “Велосипед” – легнахме на гърба, ръцете по тялото, повдигахме краката си вертикално, имитирахме колоезденето. Това е най-доброто упражнение за дебели колене, премахва отока от краката, премахва целулита в тази внимателна област. Трябва да се направи 5 минути дневно.
  2. Сядаме на пода, почиваме на ръцете зад гърба си, завиваме на дясното коляно, ляво – разтегнато, носочек на себе си. Вдигаме левия крак над пода до височина 15-20 см, като дърпаме пръста си. Изпълняваме асансьорите на крака на това ниво, без да го спускаме до края на пода. Изпълняваме 20 пъти на крак.
  3. Легнете по гръб, ръцете покрай тялото, краката свити в коленете, притиснати към гърдите, а след това се изправят на краката си вертикално над другия. Повторете огъването и отклоняването 20 пъти.
  4. Ставате, крака заедно, спуснати ръце. Огъваме левия крак в коляното, докато вдигаме дясната си ръка. Ние редуваме краката – изпълняваме 20 пъти (вдигане на левия и десния крака = 1 път).
  5. Това, макар и смешно, но много ефективно упражнение за отслабване на дебели колене. Клякане, стъпване на земята или движение напред и назад. Отиваме “половин дузина”, а не на чорапи, но на всеки етап стъпваме изцяло на пода. Изпълняваме 10 крачки напред и 10 крачки назад.
  6. Ставаме, крака заедно, слагаме ръце на колене. Извършваме 15 ротации на колене в една и на 15 в другата посока. С всеки ход, огънете и разколете коленете.
  7. Крака по ширината на раменете, ръце на коленете, въртяме краката си. Правим 15 пъти. След това завъртете навътре, един към друг – 15 пъти.
  8. Намерете опората – шкаф, стол и др. Краката на дясната част на крака и откъсване от пода, тегло на левия крак. Изпълняваме 15 изкачвания по чорапите на левия крак, а след това 15 пъти надясно. Упражнението може да се извърши без подкрепа за по-силен ефект.
  9. Бъдете сигурни, за да разтегнете мускулите, или мазнини от краката ще паднат, но ще бъде заменен не естетически приятни заоблени мускули на капачката на коляното. Трябва да лежиш на пода, от лявата си страна. Лявата ръка е опъната, главата е върху нея, дясната ръка е на пода. Краката са наполовина огънати. Вземаме дясната ръка за десния крак, краката на коленете трябва да бъдат затворени. Леко напред бедрената кост, опъвайки мускулите на десния крак. Обръщаме се и повторяваме втория крак.