Тайната става ясна: несъвършената сватба на Кейт Мидълтън и принц Уилям | jayassen.com

Тайната става ясна: несъвършената сватба на Кейт Мидълтън и принц Уилям

Отстрани изглежда, че членовете на кралското семейство са просто безупречни хора. Така че, ние вярваме, че те не поставят във всичко ще изглежда зашеметяващо и херцогинята на всяка прическа, без съмнение, винаги изглежда луксозен и много стилен.

Но не всичко е толкова розово, колкото изглежда на пръв поглед. Ние всички сме хора и никой не е имунизиран от грешки, от факта, че нещо не може да се изпълни според плана.

Освен това, както и с членове на кралското семейство, че нещо може да се обърка, тъй като те биха искали, но не просто навсякъде, но на дъното на собствената си сватба! Поглеждайки към сватбените снимки на Кейт Мидълтън и принц Уилям, не можете веднага да кажете, че тук има нещо нередно. Но ако погледнете подробностите, погледнете какво не може да се види с просто око, тогава тайната веднага става очевидна. Е, готови ли сте да научите нещо интересно? Вземете вкусен чай и ароматни бисквити. Да вървим!

1. Принц Уилям веднага не сложи пръстена на пръста на любовника си.

Кралската сватба

Кой следи отблизо този пленителен сватбена церемония, той може да се види, че принц Уилям няколко секунди той не може да носи брачна халка поради причината, че тя не се катерят по кокалчето (вероятно много момичета са запознати с този проблем).
Както се оказа, херцогинята на Кеймбридж първоначално е бил помолен да бижутер Wartski компания, която е създадена на кралското пръстен, го е направил по-малкия размер. Кейт обясни искането си за това, което не искаше, така че пръстенът да може да се превърта върху пръстена на пръстена. Вярно е, нека пръстите на херцогинята и губи тегло, но кокалчетата не намаляват по размер.

Между другото, в 5:40 минута е много ясно видима.

2. Изплашен кон.

Каретата

двойката от църквата, последван от Кралските конна гвардия, отиде в двореца, където трябваше да се проведе традиционната целувка на балкона на Бъкингамския дворец.

Този черен кон е късметлия. В края на краищата, Негово Височество кара в каретата на крачка от нея. Вярно е, че животното изобщо не е щастливо. Виждате ли, на снимката конят скача почти на същото ниво като Кейт? Оказва се, конят е уплашил да много хора и шума, генерирани от тях. Мотористът веднага се втурнаха да се ограничи уплашено животно, но вместо да спре, той се спусна по Уайтхол, където бедните коня спрени от полицията.

3. Бележка на тъга на лицето на принц Уилям.

Кейт Мидълтън и принц Уилям

В тази снимка емоциите, които внукът на Елизабет II показват, са противоположни на това, което виждаме в лицето на лъчистата на Кейт. Разбира се, веднага щом тази картина стигне до пресата, мнозина започнаха да говорят за това, че принцът не беше доволен от тази сватба. По-късно се оказа, че в деня преди важно събитие беден човек спал само на един час, а също и нервна сериозно.

4. Приятелката на булката е развалила картината на века.

целувка

Деца - те са такива. Е, те не ги харесват, когато възрастните целуват. Не може да се каже, че реакцията на 3-годишно бебе, наречено Грейс ван Кацем, е развалило тази картина. Тук е уместно да добавим само едно - това го разнообразява.

Искате ли да се потопите отново в деня, когато целият свят се възхищаваше на сватбата на века? И в 0:06 секунди можете да видите същата целувка и изражението на капризното малко момиче.

5. Членове на кралското семейство и ... желе червей.

Роял снимка

Ние няма да се привлече вниманието върху факта, че в тази картина на споменатите по-горе мъника Грейс позира с ужасен израз на лицето си, и гледайки някъде встрани. Тук основното нещо не е това. Виждате ли бебето да стои до нея? Да, беше я държеше ръката на херцогинята на Корнуол, съпруга на принц Чарлз. В дясната ръка момичето няма нищо друго освен розов железен червей.
Оказва се, че в деня на сватбата на принц Уилям малкото момиченце се уплашило от факта, че всички наоколо правят шум, изпълнен с блясък, някъде, където тичат. В резултат на това шаферката беше разстроена и не искаше да позира пред камерите. За щастие находчивият принц Хари успокоява изплашената Елиза (и това е името на младата красота). На този ден той знаеше, че е необходимо да вземе със себе си любимата си играчка, розов железен червей.

Въз основа на: Harpersbazaar
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 57 = 61

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: