Съпругата на Даниел Крейг | jayassen.com

Съпругата на Даниел Крейг

Даниел Крейг съпруга

В момента съпругата на Даниел Крейг е английската актриса Рейчъл Вайс. Двойката е женена от 2011 г. и издига сина си Рейчъл от граждански брак с режисьора Дарън Аронофски.

Любовните истории на Даниел Крейг

В зората на актьорската си кариера Даниел Крейг се среща с шотландската актриса Фиона Лудън и през 1992 г. се жени за нея. Около година по-късно едно дете се появява в семейството. Дъщеря ми се нарича Ела. Въпреки това, през 1994 г. двойката решава да напусне и да бъде убедена в съвместното възпитание на детето. Даниел Крейг оставя жена си.

Следващият сериозен роман на актьора започва през 1996 година. Приятелката на Даниел Крейг е немската актриса Хайке Макач. Тези отношения ще продължат доста дълъг период от време - до осем години. Двойката ще участва през 2004 година.

Година по-късно Даниел Крейг за пръв път видя в компанията на друго момиче - актрисата Саткуки Мичъл. Това беше услуга романтика. Двамата се срещнаха на снимачната площадка на филма "Jacket". Между актьорите силно усещане се разпалва. Две години по-късно, през 2007 г. Даниел прави Satsuki официално предложение за ръка и сърце и представя сватбения пръстен. Тази сватба обаче не е предназначена да се случи. Първо, има слухове, че Даниел завършва афера с партньор на следващия филм "Puff Pie" на Сиена Милър. Въпреки, че момичето в момента е официално булката Джъд Лоу, и двойката се опита да се скрие, колкото е възможно техните отношение на надеждност, обаче, нов роман на Даниел и Сиена стана обществено достояние. Джъд Лоу (който, както се оказа по-късно, същото не е вярно Сиена) реши да прекъсне годежа, но Satsuki се опитва да поддържа връзка с Даниел Крейг. Ангажиментът остава валиден.

Семейство Даниел Крейг

Но, както и в предишните времена, химията се извършва на работното място. Актьорът се влюбва в партньорката във филма "Къща на мечтите" Рейчъл Вайс. Въпреки, че актьорите са били известни по-рано, и Рейчъл, като Даниел, не е безплатно (това е дългосрочна връзка с режисьора Дарън Аронофски, и му роди дете), нищо не може да устои на избухването на емоции. Двойката започва да се среща тайно, като постепенно урежда личните си дела. Рейчъл се раздели с Дарън Аронофски, а Даниел Крейг прекъсна връзката с Саткуки Мичъл.

В този период на външната самота на Крейг беше включен скандалът с подозрение за хомосексуалност, но тази информация не беше потвърдена от актьора по никакъв начин.

За първи път папараците успяват да заснемат новопостроена двойка едва в края на 2010 г., докато се разхождат из града. На Коледа, Даниел и Рейчъл вървяха, държейки ръце, целуваха се и се снимаха един друг.

През юни 2011 г. има тайна сватба на Даниел Крейг и Рейчъл Вайс. По време на церемонията, има само четирима души: двама свидетели, както и децата на участниците - дъщеря Ела с бившата съпруга на Даниел Крейг и Рейчъл син от връзката с Дарън Аронофски. Според свидетели, двойката иска да се ожени възможно най-скоро, като се избягва свръх че неизбежно ще има сватба, когато двама известни холивудски актьори, така беше решено да се направи на церемонията в тайна и да го каже на минимален брой хора.

По този начин, семейство Даниел Крейг включва съпругата му Рейчъл Уайз и деца (дъщеря Ела Крейг, който живее отделно, и Рейчъл Уайз син Хенри, който донесе чифт).

Даниел Крейг Даниел Крейг с дъщеря си от първия си брак Съпругата на Даниел Крейг Рейчъл Вайс
Рейчъл Вайс със сина си в началото на романа с Рейчъл Данаил беше ангажиран със Саткуки Мичъл Даниел Крейг и Рейчъл Уайс започнаха да се срещат през 2010 г.
Даниел Крейг и Рейчъл Вайс тайно се ожениха през 2011 година Даниел Крейг и Рейчъл Вайс при сватбата на Крейг и Вайс имаше само 4 души
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 3 = 2

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: