Растеж на Джейсън Стейтъм | jayassen.com

Растеж на Джейсън Стейтъм

Джейсън Стейтъм се издига

Fame и популярност дойде на актьор, след 30 години, това е, когато обществото се интересува от биографията на Джейсън Стейтъм и такива подробности като височина, тегло, хранителни навици звездни бойци.

Сега, каква е височината и теглото на Джейсън Стейтъм, е известно на почти всички, а биографията му, пълна с щастливи инциденти, се публикува в най-престижните лъскави и онлайн издания. Така че това, което е толкова интересно за обществеността, историята на неговото ставане като филмова звезда, нека разберем.

Началото на актьорската кариера

Странното е, че но успехът й се дължи на Джейсън фитнес и тонизирана фигура. Фактът, че бъдещият актьор от дете се занимава с професионален спорт, и на възраст от 12 години е било регистрирано в националния отбор по гмуркане. Ето защо, когато рекламират агенти Tommy Hilfiger марка започна търсенето на нов модел спортен колекция от очите им, първото нещо, което се втурнаха към красивите професионални спортисти, сред които Джейсън се намират. Това е първият щастливо стечение на обстоятелствата, които са довели до актьора световна слава. Още един модел, отново, по случайност, Джейсън се срещна с директора на Гай Ричи, който го кани да играе в главна роля във филма "Две димящи дула". След приспособяването на филм Актьорът стана известен. За да засили позициите си в кариерата на актьорско майсторство и за всички, за да консолидира статуса на звездни бойци му помогна втора роля в противоречивия филм "Гепи", където Джейсън имаха възможност да работят на една платформа с такива "акули" на шоу-бизнеса, като Брад Пит и Бенисио Дел Торо. След този проект, кариерата на Джейсън отиде бързо, той се превръща в един от най-разпознаваемите и високо платени актьори в Холивуд, които не са говорили само критика, но и целия свят.

Разбира се, трябва да се отбележи, че значителен принос за формирането на Джейсън като актьор появил: с разрастването на 173-175 см Тегло на това красиво момче е в диапазон 77-83 кг. Прави впечатление, че дори и в такива идеални настройки, актьорът не се даде да се отпуснете: той редовно изпълнява специално предназначени за това, набор от упражнения, се придържа към диета и ежедневието. Джейсън почти не консумират въглехидрати, и не се яде след седем вечерта - тези правила без въпрос актьор.

Джайън Стейтъм винаги е в отлична форма Джейсън Стейтъм и неговия любовник Кели Брук Джейсън Стейтъм е професионален спортист
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

28 − 22 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: