Мери-Кейт и Ашли Олсън

Мери-Кейт и Ашли Олсън

Въпреки че малките момичета Мери-Кейт и Ашли Олсен отдавна са израснали, първите им филми са все още популярни и особено популярни сред феновете. Тези американски сестри близнаци завладяха целия свят със своя сладък външен вид и изключителна харизма от първите роли във филма "Две: аз и моята сянка", както и "Паспорт за Париж". Въпреки това, в юношеството близнаците Мери-Кейт и Ашли Олсен започнаха да се появяват много по-рядко в киното заедно. Последният съвместен проект беше младежка комедия, наречена "Моментите на Ню Йорк", в която момичетата бяха заснети заедно с Джаред Падалеки.

Биография Мери-Кейт и Ашли Олсън

Бебетата на Олсен се раждат на 13 юни 1986 г. в известния американски град Лос Анджелис. Разбира се, първоначално външната прилика на Мери-Кейт и Ашли Олсен беше много забележима, но много скоро родителите разбраха, че момичетата се държат по съвсем различни начини, но се пренасят от различни неща и не само. Но през първата година от живота си имаха шанса да работят заедно във филм, а именно в популярната телевизионна серия "The Full House". Близнаците не са единствените деца в семейство Олсен, тъй като имат брат Джеймс и по-малка сестра, Лизи.

Това обаче не спаси семейството от разпадане. Когато родителите на Олсен се развеждат, Мери-Кейт и Ашли успешно преминават такъв тест за живот. Малко след това бащата на момичетата се жени за втори път и младите актриси имат още двама братя на име Джейк и Тейлър. Междувременно актьорската кариера на сестрите продължава да се развива бързо. Работиха усилено по пътя си в пресата, те бяха поканени на популярните телевизионни предавания. По-късно момичетата станаха особено популярни сред американските тийнейджъри и дори се включиха в списъка на най-успешните знаменитости според списание "Форбс". Сестри Мери-Кейт и Ашли Олсен, които все още не са завършили училище, се превърнаха в една от най-богатите жени.

Личен живот Мери-Кейт и Ашли Олсън

Заедно с популярността на момичетата близнаци нараства интересът на пресата. Неговата причина обаче е не само да заснемат филми и сериали, но и отличен вкус в дрехите и чувството за стил. Мери-Кейт Олсен многократно е станала икона на стил за нейните иновативни идеи. Любимият стил на момичето беше модерната посока на Бохо. Разбира се, не всички фенове на актрисата споделиха любовта към гадните дрехи. През 2006-2007 г. момичетата пуснаха собствена линия за дрехи за тийнейджъри, която беше обречена на успех. Днес модната индустрия носи тези звезда близнаци много повече внимание на журналистите и популярността, отколкото да заснемат филм. Освен дрехите, те произвеждат парфюми и аксесоари.

Въпреки че след като напуснаха училище, двете сестри на Олсен щяха да продължат обучението си в университета в Ню Йорк, след няколко месеца те спряха да харесват тази идея. Мери-Кейт отиде в Калифорния, а Ашли също реши да промени живота си радикално. През 2004 г. целият свят беше развълнуван от новините за болестта на Мери-Кейт и Ашли Олсън, а родителите на близнаците направиха всичко възможно момичето да се възстанови възможно най-скоро. Актрисата страда от анорексия нервоза, но специален шестседмичен рехабилитационен курс в Юта я изправил на крака.

Имаше слухове, че Мери-Кейт страда от наркомания и е в отношения с Хийт Леджър, но момичето отрече тази информация. През 2015 г. красотата става съпруга на Оливие Саркози.

Ашли Олсън имаше връзка с Джаред Лето, но това не трая дълго. Следващата страст за момичето беше Ланс Армстронг, но сериозните отношения с актрисата бяха само с Джъстин Барт. За съжаление, през 2011 г. двойката обяви почивка. През пролетта на 2015 г. в пресата се съобщава, че Ашли страда от лаймска болест.

Интересното е, че растежът на Мери-Кейт и Ашли Олсен е различен. Мери-Кейт нарасна до 155 сантиметра, а сестра й е с 5 сантиметра по-висок.

Мери-Кейт и Ашли Олсен в техния собствен дизайн Мери-Кейт и Ашли Олсън на социално събитие Близнаци Олсен в Ню Йорк
Сестра Мери-Кейт и Ашли Олсен Лизи Сестри Олсен като приятели на сватбата Ашли Олсън с бивш гадже
Мери Кейт Олсен и Оливие Саркози Стил Мери-Кейт Олсън Стилът на Ашли Олсен