Личен живот на актрисата Холанд Роден

Холандия се ражда в частен живот

Една добре позната американска актриса, червенокоси звяр Holland Rodin не е тази, която активно говори за личния си живот. Тя е от категорията на хората, които се крият любовните си отношения със седем ключалки, но любопитството на журналистите не е прекратен, поради което все още е нещо, което знаем за, с когото тя се запознава преди и който сега е собственост сърцето си.

Личен живот на актрисата Холандия Роден: разбити сърца, момчета, романтика

Лидия Мартин, който играе в популярния младежки сериал "вълче", след като призна в интервю за почитателите си: "Това звучи много странно, но броя на посещенията, в която бях, може да се брои на пръстите на едната ръка. Да, така е. Обосновката е едно: киното е всичко за мен, така че просто нямам достатъчно време да изградя отношения с някого ". И нека Холандия обяви това в далечния 2012 г., ние знаем, че през 2009 г. по серията от поредицата между нея и колега в магазина Тайлър Лий Хаклин имаше специално усещане. Поне сред феновете на момичето имаше такъв слух.

Така че през 2013 г. актрисата го разсея, признавайки, че през 2009 г. техните колеги решиха да организират и двете слепи срещи. Разбира се, с чаша вино и в романтична атмосфера, това се случи. "Оказа се, че имаме толкова много общи неща, че от една мисъл, че сме двойка, то ни се обърна. Обичам го, но като брат, а сега сме обединени само от силно приятелство ", призна Холандия.

Тайлър Лий Хъклинг и Холанд Роден Холанд Роден и Тайлър Лий Хъклинг Холанд Роден и Тайлър Лий Хъклинг

Така че, още фенове на талантливия Роден решиха, че сега в семейната ситуация Холандия, определено трябва да напишете "има приятел". Дълго време, гледайки момичето сладко с Иън Боен, също колега на снимачната площадка, внимателно го гледа, флиртувайки с него, мнозина стигнаха до извода, че извън работното време тези двама се срещат ясно. През 2014 г. момичето с усмивка коментира, че са само приятели.

Холанд Роден и Йън Боен, които се издигат пред камерата Холанд Роден вечеря с Иън Боен Холанд Роден и Йън Боен са обединени от приятелство

Следващият кандидат за момчетата бе красивият Колтън Хейнс, който, както и предишните млади хора, беше очарован от харизмата, красотата и очарованието на Роден. Поглеждайки към снимките, където тези двамата се държат една след друга и се чувстват прегърнати, не може да се появи мисълта, че те се срещат. Те никога не официално обявиха връзката си и дълго време феновете ги смятаха за двойка. "Ние сме приятели и ние имаме специално приятелство", - така актрисата накратко коментира тези отношения. След тази пролет Хейнс направи обрат, като изповяда пред публиката, че е гей, всичко попадна на място.

Холанд Роден прегръща Колтън Хейнс Холанд Роден спи на рамото си в Колтън Хейнс Холанд Роден и Колтън Хейнс

Ясен кандидат за съпрузи Холанд Роден

И накрая, любопитни фенове осъзнават особените чувства на червенокоси красота. От есента на 2013 г. и сега Холандия се среща с актьора Макс Карвър и едва година по-късно момичето от Twitter се признава, че е в отношения.

Макс Карвър избра Холандия Роден Макс Карвър прегръща Холандия Роден Холанд Роден в черно с Макс Карвър
Холанд Роден е влюбен в актьора Макс Карвър Холанд Роден е влюбен в Макс Карвър Холанд Роден се среща с Макс Карвър
Холанд Роден и приятелят й Холанд Роден и Макс Карвър правят себе си Холанд Роден и Макс Карвър на партито