Има ли деца с Дженифър Анистън? | jayassen.com

Има ли деца с Дженифър Анистън?

Дженифър Анистън деца

Фактът, че известната американска актриса Дженифър Анистън все още няма деца, многократно е станала обект на дискусии между журналисти и обществеността. Актрисата много рядко коментира тази тема и предпочита да държи в тайна подробностите за личния си живот.

Дженифър Анистън и Джъстин Терукс - кога ще бъдат децата?

Много фенове на актрисата са измъчвани от въпроса: Имате ли деца от Дженифър Анистън, защото тя тази година е навършила 47 години. През целия си живот Дженифър имаше няколко ярки романа с известни мъже. Тя беше омъжена. През 2000 г. тя се жени за Брад Пит, но през 2005 г. този брак завършва с развод.

Най-често на въпросите на журналисти и фенове на желанието да имат деца, Дженифър Анистън отговориха, че досега не съм срещал правилният човек, който би могъл да се превърне в добър баща. Въпреки това, откакто наскоро в личния си живот всичко е наред и неразбираемо.

Дженифър се срещна с актьор, сценарист и режисьор Джъстин Теру през 2011 г., и една година след началото на връзката мъжът е предложил да й даде и годежен пръстен с огромен диамант. Дженифър каза да, но официално лепене отношения с Джъстин не е в бързаме, така че дори вече се появи слухове за предстоящото раздялата двойка. Тази информация обаче не е потвърдена, а в много интервюта Дженифър каза, че винаги е искал да имам бебе, и Dzhestina Теру силно развита защитна инстинкт, така че това ще бъде един прекрасен баща на техните неродени деца.

През август 2015 г. имаше информация, че Дженифър Анистън е приела дете. На пръв поглед това е едно момиче, чието име не е известно, тъй като актрисата не иска да даде коментар по въпроса. Но такова сензационно новини на личния живот, както и деца, Дженифър Анистън не е потвърдена. В допълнение, беше установено, че журналистите, като се опитва да проучи подробности за предполагаемите приемането, пропуснати друго важно събитие в живота на актрисата. В нощта от 5 до 6 Август 2015 Дженифър Анистън е тайно женен за Джъстин Теру в семейна къща, която съвместно се придобива няколко в Лос Анджелис.

Защо Дженифър Анистън няма деца?

С абсолютна точност и откровеност, на въпроса може да се отговори само сама, защо актрисата все още няма дете. Но, както беше споменато по-горе, Дженифър Анистън е много мръсна в коментарите си за личния си живот. Ето защо, фенове на актрисата и журналистите могат само да гадаят.

И така, от доста време се смяташе, че причината за раздялата на Дженифър Анистън с Брад Пит е точно нежеланието на момичето да има деца. Но по-късно стана известно, че в този брак Дженифър Анистън е изгубил детето два пъти. Може би младежките проблеми станаха по-сериозни с възрастта и това доведе до факта, че Джен вече не може да зачене. Подобна версия на факта, че Дженифър Анистън не може да има деца, изглежда доста правдоподобна.

Има и друга гледна точка, която се споделя и от много фенове на актрисата от. Те си мислят, че Дженифър Анистън не е родила, може да се дължи на психологически фактори. Както знаете, едно момиче, за дълго време не общува с майка си, се разглежда като предателство към откровени интервюта и най-новото издание на книгата с подробности за израстването и историята на дъщеря на героя. Дженифър дори се споменава в разговор с журналист, че децата често могат да се движат далеч от родителите си, но той я плаши.

Въпреки това, независимо от причините, сега Дженифър Анистън има надеждна подкрепа в лицето на съпруга си, а съвременният напредък в медицината дава възможност да се роди дете в по-напреднала възраст. Ето защо е съвсем възможно скоро да чуем новината за факта, че Дженифър Анистън чака детето.

Дженифър Анистън Дженифър Анистън във филма Ние сме Милърс актрисата Дженифър Анистън на 47 години
Дженифър Анистън със съпруга си Дженифър Анистън се омъжи за Джъстин Теру през 2015 г. Дженифър Анистън и Джъстин Теру мечтаят за дете
Дженифър Анистън изигра самотна майка в комедията The Sly Дженифър Анистън периодично отхвърля слуховете за собствената си бременност Дженифър Анистън не отрича възможността за осиновяване на дете
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

9 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: