Дилън О’Брайън и Холанд Роден

dylan about brian и holland е роден в интервю

Серията "Вълк" е шумна популярна. Филмът запазва вниманието на зрителите за 6 сезона. Той е за учениците от висшите класове, в чийто живот злият дух нахлул отвътре и отвън. Общата картина е преплитане на сексуални желания и нежност, безпокойство и враждебност.

Дилън О'Брайън и Холанд Роден, играещи ролята на Стийлс и Лидия, изплуваха от морето с неясни личности. Те имаха своите фенове.

Връзките между стиловете и Лидия са представени в полутонове, но зрителите, които имат слабост и за двата героя, искат да развиват взаимоотношения. Но ако не Стилис и Лидия в поредицата, тогава може би Дилън О'Брайън и Холанд Роден се срещат в живота?

Техните думи показват, че младите хора са добри един с друг, но те не съдържат доказателства за по-тесни връзки. В интервю, Дилън О'Брайън казва, че обича да играе в Холандия Роден. Според него сцените, отбелязани с искрени чувства, са добри. И актрисата отдава почит на партньора, като изтъква Дилън като първокласен танцьор.

Личен живот Холанд Роден

Зелените очи миниатюрни красота Холанд Роден на срещи с публиката от дълго време остана от въпроси, свързани с личния живот. Но тя често се появява на светски гала вечери и приятелски партита с Колтън Хейнс и Макс Карвър. Crossed Gallon Rodin и Dylan, както и с други участници в сериала. Но където има много хора, можете да наблюдавате относително инкогнито.

Но все пак е време да спрете да заблуждавате феновете. Холанд и Макс признаха нежно чувствата си един към друг. И след като Колтън Хайнс обяви хомосексуалността, всичко попадна на място.

Личен живот на Дилън О'Брайън

По телевизията кариерата на Dylan O'Brien започва с ролята на Stiles. Успехът "Вълк" позволи да се разгледа възможността на актьора. Много предложения от други филмови проекти бяха обсипани. Това от своя страна даде среща с Брит Робъртсън, който стана момиче Дилън.

Оттогава има слухове за ангажираността и отделянето на двойката. Но те не получиха потвърждение. Филмът "The Long Road" обедини Дилън и Брит в чифт екран. O'Brien пише на своя Twitter, че чувства към момичето и в реалния живот силни чувства на любов и нежност. Относно колко бързо ще се развиват връзките им, дали младите хора искат да съживят бизнеса под един покрив с последвалото сватбено време, ще разкажат.

Дилън О Брайън и Холанд Роден в рамките на поредицата Дилън О Брайън и Холанд Роден играят ролята на Стийлс и Лидия Холанд Роден споделя тайни с Дилън О Брайън
dylan за brian и holland roden5 Дилън О Брайън, Холанд Роден и Тайлър Посо са заблудени Макс Карвър и Холанд Роден на партито
Макс Карвър Холанд Роден обикаля нощния град Дилън О Брайън и Брит Робъртсън в аудиторията dylan за Брайън и Брит Робъртсън, които се поставят пред камерата