Биография на Дейвид Духовни | jayassen.com

Биография на Дейвид Духовни

Дейвид Духовни биография

Дейвид Духовни - американски актьор, на който световната популярност се върна в 90-те години, благодарение на ролята на агент от ФБР Фокс Мълдър в сериала култ "Досиетата Х".

Дейвид Духовни в младостта си

В биографията на Дейвид Духовни се казва, че е роден в Ню Йорк на 7 август 1960 г. в голямо семейство. Той беше неспокойно момче, но много умно, за да може да влезе в престижно училище и дори да получи стипендия. С него Джон Кенеди младши учи. Те поддържат приятелски отношения до този момент.

След училище Давид се записва в Принстън, където учи педагогика. Парите за обучение той трябваше да печели сам, затова той работеше като барман, след това куриер, а след това и пазач. След завършване на бакалавърската степен, той продължава обучението си в Yale, където получава магистърска степен и започва да пише своята докторска дисертация. Но съдбата постановяваше друго. Точно в този период, благодарение на привлекателността на Дейвид, той беше поканен да се яви в рекламата. От този момент животът на момчето рязко се промени. След като престана да работи по тезата, Дейвид продължи да изпълнява курсове.

Първите филми, които започва да получава от 1987 г. Те бяха много малки и епизодични, но те направиха голяма разлика във формирането на Дейвид като актьор. След всяка роля на начинаещия актьор забелязва все повече режисьори и продуценти и в крайна сметка дойде основната роля. Така през 1993 г. той се явява на прослушване и е одобрен за главната мъжка роля в поредицата "The X Files".

Личен живот на Дейвид Духовни

Дейвид Духовни е бил вегетарианец за дълго време, но през 2007 г. се превърна peksetariantsem който включва консумацията на риба, миди, яйца и мляко.

Дълго време актьорът не може да срещне жена, с която би искал да построи семейство. До 37 години той остава бакалавър. През 1997 г. Дейвид се жени за актрисата Тея Леони. Двойката нямаше всичко гладко в отношенията. За известно време те се разделиха и отново се приближиха. През 2014 г. Давид Дуковни и съпругата му все още се развеждат, а децата - синът и дъщерята - остават при мама.

Кариерата на актьора бързо се увеличава. Той вече не трябва да се тревожи за бъдещето - сред режисьорите той се откъсва. Дейвид Духовни получи звезда на "Пешеходната слава", инсталирането на която се състоя на 25 януари 2016 г.

Дейвид Духовни в младостта си Дейвид Духовни във филма Blushing California Дейвид Духовни в
Дейвид Духовни и Теа Леони Дейвид Духовни с деца Дейвид Духовни със съпругата и децата си
Дейвид Духовни на червения килим Дейвид Духовни на Златния Глобус 2015 Дейвид Духовни на пешеходната пътека
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

79 − = 75

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: