За какво мечтае птица?

за какво мечтае птица

Bird древността придават мистични свойства, и от гледна точка на езотерика, пернат, дойде в съня представляват морала на лицето, на което те мечтаят - духовни преживявания, бъдещи планове, съмнения творчество, роботът над другите, мечтите и тяхното изпълнение. Downers се съгласяват, че птицата се види в ръцете си, е положителен знак, води до щастлив новини, добра новина, подходът към заветната цел, за да се постигне целта, чистотата на душата и позитивен начин. По-долу ще говорим за това, което може да мечтае на птица в ръката, в зависимост от детайлите на съня.

Защо мечтаете за хващане на птица с ръцете си?

Ако в съня си успяхте да хванете птица с ръцете си, тогава в действителност ще успеете да вземете късмет от опашката. В близко бъдеще, опитайте се да играете на лотарията или участвате в някакъв вид привличане на награди, богатството ще бъде подкрепящо. За една жена, която иска да стане майка, такава мечта е добре растящата бременност и раждането на дъщеря й.

Защо мечтаете да държите птица в ръцете си?

Виждайки се в съня си, държите птица в ръцете си - обещава успешен резултат в бизнеса, в бизнеса - появата на надежден партньор и неговата подкрепа, промоция.

Защо мечтаете за бяла птица в ръцете му?

Виждайки една бяла птица в съня си, очаквайте от самото начало добри, радостни новини, среща с един стар приятел, успешна среща. За момичето - предлагането на ръка и сърце, дългоочакваният брак.

Какво значи, ако мечтаят птица с ярки цветове?

Такава мечта ще бъде предвестник на факта, че имате голям потенциал за творчество, което не е напълно осъществено. Оставете въображението си да диша и да освободите усещането за свободно плуване.

Отрицателна стойност имат сънища, в които виждате мъртва птица, да ги убие - това видение предсказва материални щети, разпадането на надежди и планове за унищожаването на неизправност на робота. Птиците, седнали на главата, могат да уведомяват за загубата на някой близък до тях.