“Разлейте захарта”

разлива захар

Знаците в определено време не са били измислени (хората нямаха време да съставят), но се формираха като начин за прехвърляне на опит към бъдещите поколения. Знаците са един вид заключение, резултат от наблюденията: когато човек изсипва захар, той си помисли какво означава да се разсипе захар. И когато това се случи много пъти, бяха направени изводи, които събития следват разпръснатите захари най-често.

Така, например, над много по-добре познат знак на разсипан сол и разнообразие от бедствията, които очакват "rassypatelya". Солта някога е била много скъпа, трудно е да се добива и да се увлича от далеч. Поради това, че солта може да си позволи да се сложи на масата само по празници (поради тази причина, днес, солта не може да не успеят да сложи на масата), и ако някой се обърнат, атмосферата в къщата, меко казано, пристанището. Между другото, солта може да се поръсва върху целта - това е как да се хвърли ръкавицата в лицето на един джентълмен, той говори за призива на дуел, и преобърната сол изба бележи началото на войната между семействата.

Захарта е разпръснато до богатство

Съдейки по факта, че разливането на захарните разливи винаги е било нещо добро, захарта, вероятно, е много по-евтино от солта. Така че, в някои случаи, тя е дори поръсени специално - за сватбата на младоженците изсипва не само ориз, но и захар. И това означаваше благополучие.

Според популярните знаци, за да разпръснете захарта на масата, обещава сладък, комфортен живот. На пода - любовна афера. И за една неомъжена жена, разливането на захар на пода е познато, което ще доведе до сватба. За женените - дълго щастлив брачен живот, а в някои източници се казва, че разпръснатата захар повишава привличането между съпрузите. Е, ако захарта беше разпръсната на пода от едно много младо момиче, това означава, че скоро тя ще отиде на среща.

Какви са разпръснатите захарни чанти за покупка - една пукната чанта казва, че очаквате богатство от неочакван източник.

Също така, захарта е противоположна на солта. Така солта е символ на болезненост и недоразумение, а захарта е символ на помирение. Ако сте разлели солта и не искате да се стопявате с никого, поръсете я с три щипки захар и всичко ще бъде наред. Но ако развалят, съпрузите разпръскват захар (което лесно може да се случи при насилствени и движещи се кавги), скоро скоро ще се съчетаят.

И ако искате да ръководите действието на знаците "захар", разпръснете захарта на масата, с лявата си ръка притегнете сърцето си. Тогава ще засилите любовния ефект на захарта и ще доведете до връзката със специална сладост.

Метод на консумация на захар

По-рано чаят със захар пиеше съвсем различно от днес. Такова пиене на чай е наречено "в ухапване" - постепенно хапва голяма част от захарта и се измива с чай. Така че, ако захарта, след като го ухапете, се разпада на много фрагменти, чака началото на печелившия бизнес.

И по-късно, в бедни времена, захарта яде "vpoglyadku". Това е, с него не се докосва на всички - над масата висеше захарна "глава", и когато пиха чай, погледна го и усети сладостта на съзерцанието. Трябва да се вярва, че доставянето на захар означаваше в тези дни не най-доброто продължение.

да се поръсва със захар
Други признаци

Като разпръсната захар, счупената плоча означава щастие. Така че, като инструменти за пречистване на Qi от Фън Шуй, счупената плоча с пръстените изчиства енергията на къщата и отбелязва нова сцена в живота. Особено важно е фактът, че сватбените ястия са счупени - ако младоженците са счупили плоча на много парчета, това означава, че те ще имат щастлив живот заедно. Често поради тази причина табели и други прибори се бият специално за сватбите. И жените по време на самите мръсни не разбират, допринасят за ранното помирение, облекчават стреса и почистват огнището, разбивайки всички ястия.