Молитва за здравето на майката

молитва за здравето на майката

Винаги имаме толкова много тревоги и дела, в лудия ритъм на ежедневието забравяме чудесната възможност да разговаряме с Бог, даден на всички. Какво мога да кажа за молитва за някой друг? Разбира се, ако вашите близки са в опасност, дори и невярващият ще започне да се моли, но с повече или по-малко благоприятна ситуация, уви, ние забравяме да се молим за това кой ни даде живот. Християните казват, че молитвата за здравето на майката трябва да се чете ежедневно като част от сутрешната и вечерната молитва, като произволни молби към Бога и като отделни молитви, когато майка ви се нуждае от наистина силна Божия милост.

Молитва за дъщеря

Дъщерите и техните майки обикновено винаги имат специална, наистина неразделна психологическа връзка. Можете да отдадете почит на майка си, като използвате молитвата на дъщеря си за здравето на майка си. Трябва да се чете да спи, идвайки с непоклатима вяра във всяко молитвено слово.

"Нашият Небесен Отец, чуй думите ми и ми помогни по всички възможни начини!" Бъдете благословени, дайте сила на грешния си слуга (името на майката), благословете я за успех във всичко, дайте й всяко здраве! Смили се за нея и защитавай с вола си всемогъщ! Само в Твоето име се надявам в молитва, Амин.

Когато е лошо

В беда ние трябва да помогнем на нашите родители не само физически и умствено, но и духовно. Има много молитви за здравето на майката, които се четат, ако тя е болна или в опасност.

Преди всичко трябва да прочетете следната кратка молитва:

"Милостив и милостив Бог! Аз съм грешен човек и не разбирам как трябва да бъде, но Ти, Най-милостив, разбери ме как трябва да действаш! "

В тази молитва се доверявате на Бога и признавате, че всичко е в ръцете му.

Ако майка ви е в опасност, прочетете следната кратка молитва:

"Господи, освен, спаси и смили Твоя слуга (името на майката), насочи милостта Си към доброто и към спасението си. Омекотете, размишлявайте върху сърцата на враговете си. Най-Света Богородица, молете се на Господа за своя слуга (името на майката). "