Икона за брак | jayassen.com

Икона за брак

икона за брак

Много самотни момичета се обръщат към Бога, за да получат помощ в намирането на другата половина. Молитвите трябва да се четат от светиите, които са патрони на брака и любовта. Иконите могат да се намерят в църквите или да се купят в църковни пейки.

Каква е името на иконата за брак?

Има няколко чудотворни икони, които многократно са доказали способностите си. За да постигнете желаното, трябва редовно да четете молитвите и най-важното, да го направите искрено и от сърце.

Каква икона да се молите за брак:

  1. Икона на Петър и Февроня. Това са най-известните патрони на брака и семейството и това се дължи на тяхната история на живота. Те преминаха през многобройни изпитания, показващи лоялност, търпение, мъдрост и любов. Смята се, че светиите помагат на всички, които се обръщат към тях с чисто сърце. Помогнете им да помогнете в търсене на второто полувреме, за запазване на любовта и благополучието в семейството.
  2. икона за брак1

  3. Икона на св. Николай Чудотворец за брак. Този светец помага на хората да се справят с различни проблеми, включително и тези, свързани с личния живот. Съществуват много доказателства, че момичетата, след като се свържат с Николай Чудотворец, намериха душата си.
  4. икона за брак2

  5. Разбирайки коя икона да поискаш брак, не е възможно да не кажеш за иконата Ксения в Санкт Петербург. Този светец помага на момичетата успешно да се оженят и да живеят с един щастлив живот. Необходимо е да прочетете специална молитва пред иконата.
  6. икона за брак3

  7. Иконата на Божията Майка "Несъществуващ цвят". Този светец се насочи към правилния избор на второто полувреме. Хората, които вървят под короната, питат в молитва за щастлив семеен живот.
  8. икона за брак4

  9. Икона на Параскева в петък. На този светец се превръщат в молитви за семейно благополучие и щастие. Самотни дами искат помощ от Параскева в търсене на второто полувреме, а след това в изграждането на силно семейство.

икона за брак5

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

68 − = 64

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: