Колко позира в Камасутра? | jayassen.com

Колко позира в Камасутра?

колко поза в кама сутра

Вероятно всеки човек поне веднъж в живота си чул за Камасутра, което всъщност е древен индийски трактат за сексуалните отношения. Някои хора го възприемат като проста колекция от поза за секс, но това не е така. Много двойки смятат за свой дълг да изпробват няколко поза на Кама Сутра в спалнята, колата и други места. Важно е да се направи малък акцент - описанията на поза за секс в този тракт заемат само малка част.

Колко позира в Камасутра?

Авторът на тази полезна книга е философът на Индия Mallanaga Vatsyayana, и първоначално името му присъства в заглавието. Основната цел на трактата е да учи хората да изразяват емоциите си и любовта си и да се наслаждават на секс. Различните поза на Кама Сутра не са илюстрирани първоначално и тяхното описание е кратко, а понякога напълно липсва.

Древната книга е разделена на седем части и само една от тях е посветена на разсъжденията за поза и се нарича "В любовната връзка". Авторът предлага само осем начина за правене на секс, като във всеки е представен от осем пози. В резултат на това се оказва, че в "Камасутра" първоначално са подадени 64 сексуални позиции. Според изследванията, направени в Камасутра, има само 40 истински пози, т.е. онези, които хората могат да въплъщават. В експериментите взеха участие седем различни двойки доброволци, които експериментално провериха всички поза, представени в древния трактат. Ето защо експертите не препоръчват използването на Кама Сутра като ръководство за действие, тъй като има голяма вероятност за нараняване.

Между другото, с течение на времето броят на пози в Камасутра е разширен и в някои случаи са представени повече от 120 пози. Освен това има публикации, предназначени за двойки от един и същи пол, както и за секс в колата и други места.

Най-добри позиции на Кама Сутра

Най-популярните позиции са тези, които позволяват дълбоко проникване, което увеличава усещанията както на жените, така и на мъжете.

Известни поза на Кама Сутра:

  1. Най-простата позиция на Камасутра е "мисионерска", но има няколко възможности, които правят усещанията по-ярки. Например, човек може да се качи на четири крака и да престане да се движи и този път дейността се показва от партньора, повдигайки таза и се движи нагоре / надолу.
  2. най-добрите поза на Кама Сутра

  3. Жена трябва да лежи на гърба, така че тазът й да е на ръба на леглото и да вдига краката си. Човекът коленичи и влиза в партньора. Краката жена може да се размножава отстрани или кръстосано, което ще увеличи триенето. Можете да сложите дамата на масата и мъжът да стои до него. Важно е височината да е подходяща.
  4. kamasutra необичайни пози

  5. Както жените, така и мъжете обичат поза, когато дамата отговаря за процеса. Позата на Камасутра "ездач" има необичайни възможности. Например, един мъж седи на един стол, а една жена седи на върха, с краката си докосвайки пода, за да може да се движи нагоре и надолу.
  6. брой поза в кама сутра

  7. Нека разгледаме една интересна поза, която изисква умения. Жената лежи на стомаха си, съсредоточавайки се върху лактите й, а краката й трябва да са леко разпръснати. Човекът седи на върха, зад гърба си. Тялото трябва да бъде отклонено назад, около 45 градуса и да влезе в партньора. За да увеличи триенето, една жена може да намали краката си.
  8. kamasutra различни поза

  9. Човек трябва да лежи на своята страна, облегнат на ръката си, която трябва да се наведе на лакътя. Жената се намира перпендикулярно, като засажда краката си зад партньора си. Движението трябва да бъде извършено от човек. Смята се, че такъв ъгъл на въвеждане на пениса прави възможно жената да изпитва невероятно удоволствие.
  10. прости положения на Кама Сутра

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

48 + = 56

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: