Как да карам човек луд в леглото? | jayassen.com

Как да карам човек луд в леглото?

как да караш човек луд в леглото

Сексът е неразделна част от нашия живот, особено важна роля в отношенията, той играе за мъжа. Ето защо жените трябва да обърнат специално внимание на това и да разберат как да карат човек, който е луд в леглото.

Това, че човекът не се опита да търси нови усещания по лицето и други представители на противоположния пол, не го предизвикват безпокойство, което трябва да се грижи за момичето, че партньорът й винаги е бил доволен и интимен живот не става скучен и еднообразен.

Как да се намали съзнанието на човека - тайните на една гейша

Както знаете, в изкуството на любовта и съблазняването най-сложните се считат за японски гейши. Преди много години тези жени са уважавани сред по-силния пол. Изучавайки психологията на един човек, те знаят как да го луд не само в секса, но и да наслаждават на душата, да стават интересни и лесни за комуникация.

Японската гейша има много добро и рядко качество - способността да слушате, без да прекъсвате и улавяте настроението на човек. Посещавайки преживяванията си и разяснявайки, че всички проблеми се решават, човекът ще се чувства спокоен и спокоен, а сексът с него ще бъде просто възхитителен.

Освен това, мъжете са привлечени от самоуверени жени, от които произтичат положителните и способността да се радват на живота. Затова не се опитвайте да покажете своята раздразнителност и отрицателни емоции. Лека усмивка и блясък в очите по време на комуникацията непременно ще карат човек да се побърка.

От голямо значение е външността. Японската гейша дава много време на тялото си. Особено внимание се обръща на кожата на тялото. След като вземете гореща вана, трябва да масажирате кожата си със зехтин. Тя не само ще овлажнява и ще го направи копринено, но и ще подобри тялото. Необходимо е също грижа за лицето, косата и ноктите.

Освен това, трябва да помните за правилното хранене и изключването на лошите навици, които оказват неблагоприятно влияние върху външния вид. Струва си да се отбележи, че основата на японската диета са морски дарове, които допринасят за забавяне на процеса на стареене и предотвратяване на отлагането на мазнини.

Обърнете внимание на позата, походката и начина на движение. По принцип това играе много важна роля.

Японските гейши знаят добре кой секс ще кара човек да се разсърди. В допълнение към ласките, тайната, която ги прави незабравими любовници, е да провеждат редовно упражнения за мускулите на влагалището. За да направите това през деня, те трябва да се напрягат за няколко минути. Важно е да се отбележи, че това не може да се направи с пълен пикочен мехур. Обучените вагинални мускули ще дадат невероятно удоволствие не само на мъжа, но и на жената. За да угодиш на партньора си с нови усещания, по време на сексуален контакт, напрегнете вагиналните мускули и бедрата.

Как да караме човек в леглото с невестулка?

Първо трябва да се опитате да настроите човека по правилния начин. Пригответе вкусна вечеря, включително хранене на любимия ви партньор, светли свещи, за да направите атмосферата романтична. Продължавай как да караш човек в леглото с невестулкакрасива рокля и бельо. Направете подходяща прическа и грим. Всичко това със сигурност ще възбуди избрания от вас.

Опитайте по-спокойно като любовна игра, за да направите един човек релаксиращ еротичен масаж, използващ ароматно масло. За да бъде успешна, важен компонент е проявлението на любов, нежност и възхищение за тялото на по-силния пол. По време на масажа обръщайте внимание на всяка част от тялото на човека, особено на гърба, гърдите, врата и, разбира се, основното мъжко достойнство. Също така не забравяйте за чувствените целувки и приятните думи на адреса на избрания. Освен това е необходимо да се угоди на него с устни ласки, защото за мъжете това е едно от най-големите удоволствия.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

89 + = 99

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: