Женски маратонки Луи Вюйтън – как да различаваме оригинала от фалшив?

Женски маратонки Луи Вюйтън - как да различаваме оригинала от фалшив?

Женски маратонки “Луи Вюйтън” – обувка, за която всеки моден човек мечтае. В края на краищата, създанията на тази марка отдавна са свързани с лукс, безупречно чувство за стил. Продуктите на френската марка са символ на богатство и елегантност. Спортните обувки не бяха изключение. Той ще украси всяко изображение, ще го направи стилен и уникален.

Contents

Кецове Луи Вютън – как да разграничим фалшива?

Оригиналните маратонки за жени “Луи Вюитон” – едно от многото неща, които се включиха в списъка на най-фалшифицираните стоки в света. Тази марка е толкова популярна, че става ясно защо има съкрушители, създаващи фалшив продукт. Кованите не само женски маратонки “Луи Вюйтън”, но също така и чанти, куфари, портфейли, шалове и други неща. Интересно е, че в целия свят само 1% от продуктите с добре познато лого са оригинални, всичко останало е работата на подземни компании.

Създателят на марката активно се бореше с фалшификати. Така че, той непрекъснато променя структурата на монограм плат, въведени новости. Сега адвокатите на модната компания се бият с пиратската армия. В допълнение, оригиналните продукти могат да се купуват само в маркови бутици. Подробен адрес на магазините за продажба на дребно във вашата страна можете да видите на официалния уебсайт (http://eu.louisvuitton.com/eng-e1/stores).

как да различите фалшива

Така че, не забравяйте, че оригиналните дамски маратонки “Louis Vuitton” лесно се различават от фалшивите:

  • не забравяйте емблема на марката във формата на два главни букви НН, който може да бъде разположен на езика на спортни обувки, от двете страни, са подпечатани на тъканта (както е в случая с обувка denimovymi);

оригиналните маратонки на жените Louis Vuitton

  • при LV няма да намерите продукти с лепени нишки, остатъци от лепило, плетени шини или залепени части и следователно преди покупка разгледайте подробно обувките;

обувки на Louis Vuitton

  • оригиналните маратонки “Louis Vuitton” на жените имат златен метален плет, на който е гравирано пълното име на световноизвестната марка;

маратонки Луи Вюйтън

  • още едно правило: за да не се стигне до фалшива, не купувайте маркови продукти в онлайн магазина и в продажбите;
  • не искам да дам много пари за фалшивите – тогава не купувайте “оригиналните” обувки LV на местните пазари и така нататък.

Дамски маратонки Луи Вюйтън

Обувките на Louis Vuitton започнаха да се произвеждат през 1998 година. Тогава всичко беше ограничено до женските обувки. През 2007 г. светът видя стилни женски маратонки Луи Вюитон, от чиято красота пресече духа на всяка млада дама, заинтересована от високата мода. Ако говорим за висококачествено производство на обувки, тогава фабриката се намира във Фиешо, която е близо до Венеция.

Не се учудвайте защо е необходимо да оформите около 500 долара за една модерна двойка – повечето от процесите се извършват ръчно и частично роботите могат да бъдат произведени. Интересно е, че във фабриката за LV дори са били дадени имена, но не и прости, а седемте царе на Рим. Например, Нума Помпилиус потрива кожата, за да направи лепилото по-добро, да я приложи към основата на маратонката. И друг робот се присъединява към подметката към залепената основа и дава обувките на друг служител на робота.

Дамските модни обувки Louis Vuitton, преди да влязат в кутията (и да ги късат и да опаковат хора, а не роботи), подлагат серия от тестове за сила, подлежат на контрол на качеството. Тук също така се проверява как кожените обувки се огъват, как се променят, когато се плъзгат. Дори лепилото върху устойчивостта на замръзване се изпитва. След като дадете много пари за този продукт, можете да сте сигурни, че ще ви обслужва повече от един сезон.

женските маратонки Louis Vuitton

Що се отнася до модните колекции, светът видя обувки стилните жените Louis Vuitton със скрита 5-см ток, дизайн на протектора и изискан вградена стелка Fusbet, което увеличава височината. Горната част е изработена от естествена естествена кожа на питън, а на вътрешната подметка можете да видите името на колекцията Run Away. В допълнение към луксозния дизайн, върха на спортните обувки са два чифта обувки от различни цветове, които се продават заедно с кръста.

обувки на Louis Vuitton

Дамски маратонки Луи Вюйтън

Луксозните маратонки
златни маратонки Луи Вюйтън

Кожени маратонки “Louis Vuitton”

Маратонките Louis Vuitton на python – един от най-популярните модели на владетеля. Обувките от многоцветна кожа са истинска тенденция, обожавана от много жени. От всички видове екзотична кожа, това е най-елегантният и изискан. В крайна сметка този модел на змията е уникален по рода си. Собствениците на такива обувки в един момент се открояват от тълпата и техният образ става уникален и стилен.

кожени маратонки Louis Vuitton

Кожени маратонки Louis Vuitton

маратонки louis vuitton на питън
модни маратонки Луи Вюитон

Сутиени маратонки Луи Вюйтън

Кецове Луи Вюйтън от благороден велур – това е нещо, което задължително трябва да бъде в гардероба на модни жени, които са луди за луксозни неща. В обувки от този материал е по-удобно от кожата. Суедин от високо качество, но тъй като в такива маратонки по време на дълга разходка няма да усетите нито една капка умора. Това обувки е любимото на мнозина тук не е първият сезон, а кръстовете с венци от велур изглеждат необичайни и треньорски.

кожени маратонки Луис Вюитон

Сутиени маратонки Луи Вюйтън

Луксозните маратонки
маратонки Луи Вюйтън

Кецове маратонки Луи Вуитън

Snickers-маратонки “Louis Vuitton” – стилни полу-спортни обувки, които съвпадат перфектно с ежедневното износване. Преди няколко години тя бе на върха на модата – Олимп. Известната марка продължава да попълва колекциите си с тази модерна обувка, която, макар и спортен, може да донесе женственост на образа. В допълнение, погледите изглеждат добре с дънки и рокли.

маратонки маратонки Луис Вюитон

Кецове маратонки Луи Вуитън

черни маратонки Луис Вюитон
жените кафяви маратонки Луис Вюитон

Луксозни маратонки с козина на Луи Вютон

Кецове “Луи Вюйтън” с козина – обувка с топла облицовка от вълна и цип отстрани. В списъка на топ топли обувки, върха на модерния Olympus е зает от класически високи ритми от линията на Stellar. Те са изработени от истинска агнешка кожа. Високата светлина на тази обувка е легендарният модел под формата на монограмни цветя. В старите колекции на марката можете да видите козметичната красота с катарами и златни аксесоари.

луксозни маратонки с козина

Обувки на Луи Вуитън

Черните маратонки Louis Vuitton се връщат на преден план, когато модната сцена издава стилни маратонки. Просто погледнете цветовата схема: тук има шоколад и прах с блестящи вложки, бели и кафяви. Не можете да се влюбите в елегантния дизайн с цветни декорации, метални нитове и панти. Също така е очарователно модерното тълкуване на тенис обувки с платно.

обувки на Louis Vuitton
модни маратонки Луи Вюитон

Обувки на Луи Вуитън

бели маратонки на Louis Vuitton
обувки на Louis Vuitton

Какво да носите маратонките на Louis Vuitton?

Спортни обувки от тази марка могат да се носят не само в съчетание с ежедневните дрехи, но и с офиса. Любителите на модата знаят, че има идеален заместител на неудобни лодки с високи токчета. Бели, черни, бежови или червени маратонки “Луи Вютон” са идеално комбинирани не само с удобни дънки, но и с елегантни рокли. Стилистите не се уморяват да напомнят, че тези обувки могат да се съревновават с балетни обувки и сандали, и затова безопасно да ги включите във вида си.

с какво да носят маратонките на Луи Вютон
бели маратонки на Louis Vuitton

Кафявите маратонки на жените Louis Vuitton напълно допълват образа, в който вече има елемент от шоколадов гардероб. Съгласен съм, че изглежда много необичайни обувки. Тя може да се нарече красива украса, довършителното докосване на всякакви дрехи. Ако обожавате нежните нюанси, включете в спортната обувка lukbuk розово. Не забравяйте да изберете правилните дрехи за нейните леки, прашни тонове.

обувки на Louis Vuitton

Бели маратонки “Луи Вютон”

Бели модерни маратонки “Louis Vuitton” – универсален обувчик, който е съчетан с много неща (очевидно е, че изключение са вечерни рокли). Те изглеждат невероятно и с панталони, с молив поли, с любимите ви джинси и с дънкови поли. Тези обувки са хармонично комбинирани с палта, дънки, палта и кожени жилетки.

женските маратонки Louis Vuitton
бели маратонки на Louis Vuitton

Златни маратонки “Луи Вюитон”

Лакираните маратонки на Louis Vuitton със златист блясък във всяко изображение ще добавят докосване на лукса, подчертават социалния статус и безупречното чувство за стил на притежателя си. Те са хармонично съчетани с неща от неутрални цветове и нюанси. В идеалния случай, ако аксесоарите съответстват на златните маратонки. Не забравяйте, че тази спортна обувка, благодарение на нейния цвят, става украшение на изображението и следователно е важно да не се претоварва с допълнителни златни декоративни елементи.

златни маратонки Луи Вюйтън