Стил на хип-хопа

Стил на хип-хопа

Стил на хип-хоп възниква още през 70-те години, а родното му място се считат за афро-американски райони на Ню Йорк, който по това време е да печели популярност за музика, наречена рап. Рап артисти са предимно тъмнокожи тийнейджъри, които бяха облечени в торбести дрехи, сякаш току-що сте прострелян от бедрото по-голям брат. Много сътрудник стил хип-хоп на обличане като традиционна дреха на затворници в американските колонии, защото те носеха свободни роби в огромни размери.

Хип-хоп дрехи

Облеклото в стила на хип-хопа включва пълна свобода на действие, така че основата на този стил е просто хлабаво, леко гадотно облекло. Най-характерните за хип-хоп дрехи са удобни олимпийци, тениски, мъжки ризи и, разбира се, незаменими качулки.

Женски стил в хип-хопа

Облеклото в стила на хип-хопа не е разделено на женски и мъжки. Момичетата спокойно носят мъжки тениски, качулки и шапки, което ги прави още по-свободни и освободени. Както вече споменахме по-горе, чантата е приветствана в този стил, но освен това често има многопластова екипировка. Момичетата в стила на хип-хопа, носят няколко ризи наведнъж, а момчетата смело съчетават спортни ризи и тениски със строги ризи.

Момичетата в стила на хип-хопа са свободни и светли, те не се страхуват да изненадат и привлекат вниманието, те са смели и съблазнителни. Сексуалните им хип-хоп момичета показват "скрито" шоу на бельо и банални издърпват без презрамки. И, по дяволите, това е наистина страхотно.

Една от най-забележителните подробности за стила - хип-хоп панталони, които се наричат ​​"тръби". Те са просторни и лесни за изпълнение сложни танцови трикове, които са толкова много в този уличен стил. Да носите панталони в стила на хип-хопа, спуснат малко надолу и да ги украсите с голяма и често блестяща чиния с колан. През лятото "тръби" обикновено са удължени удължени къси панталони, които, както и хип-хоп панталони, обичайно се износват.

Жена стил в хип-хоп също така предполага задължително наличието на аксесоари. И главният сред тях несъмнено е капачката в стила на хип-хоп, или шапки, те често имат права козирка. Други, не по-малко модни аксесоари момичета в стила на хип-хоп - това гривни, кърпи за главата, много гривни на ръцете си и, разбира се, бижута: пръстени, вериги, големи обеци и висулки.

Що се отнася до прическите в стила на хип-хопа, момичетата често избират къси подстригвания и често правят себе си кратки африкански плитки или драматури.

Обувки в стила на хип-хопа

Хип-хоп обувките са на първо място кецове или маратонки и по-модерните и оригиналните, толкова по-добре. Най-популярни са обувките с дебела подметка с големи езици и дебели цветни дантели. Но в стремежа към оригиналност не бива да забравяме, че комфортът е ключът тук, обувките с хип-хоп стил трябва да бъдат удобни, защото със сигурност ще трябва да танцуват.

Спазването на стила на хип-хопа предполага едно основно правило: не е необходимо да се съчетава идеално с хип-хоп модата - максималната естественост и комфорт в този стил са най-ценни.

Стил на хип-хопа 1 Стил на хип-хопа 3 Стил на хип-хопа 2
Стил на хип-хопа 4 Стил на хип-хопа 5 Стил на хип-хопа 6
Стил на хип-хопа 7 Стил на хип-хопа 8 Стил на хип-хопа 9