Необичайни рокли | jayassen.com

Необичайни рокли

Необичайни рокли

В момента гамата от дамски дрехи може да задоволи и най-капризния модалист. Но някои все още остават нещастни, тъй като искат нещо изключително и уникално, нещо, което не се случва в гардероба на други жени. За това дизайнерите са разработили стилни необичайни рокли. Роклята може да бъде зашита от оригинални материали, украсени с кристали, с необичаен стил и начин на закрепване.

Fancy коктейлни и вечерни рокли са по-сдържани в сравнение с отработените газове, тъй като появата на жените предложи в среда с още неофициална, но все пак дрес код. За такива събития обикновено се избират рокля с един ярък акцент, например, необичайната форма на ръкава, ярко лък на кръста или на оригиналния дълбоко нарязани на гърба или пеша. Тези акценти запазват стила на роклята, като същевременно правят изображението по-елегантно и изразително. Красивите необичайни рокли на бала, напротив, могат да бъдат по-елегантни и оригинални, защото момичетата, които ги слагат, са все още много млади и могат да си позволят рискови експерименти с образа. Тук можете да намерите както ултра-къси рокли с дълбоко деколте, така и дълги, напълно затворени "пуритански рокли".

Най-необичайните рокли в света

Съвременните дизайнери се опитват да въплътят най-привидно лудите идеи. Това важи за рокли. Ето някои от най-креативните идеи за женските дрехи:

  1. Хамелеон рокля. Всеки знае материала, който е оцветен в зависимост от осветлението. Но цветът на облеклото обикновено не се променя много и варира в същия нюанс. Сега дизайнерите предлагат модни рокли, чийто цвят варира от бледорозови до богати фукции. Съгласен съм, такава метаморфоза е невъзможно да не забележите.
  2. Годни рокли. Корейският художник Сун Юени представи колекция от дрехи, наречена "храна, която се носи". Това включва рокли от патладжан, домат, зеле, гъби, банани и дори яйца! Дизайнер от Бразилия Хуан Бариентос демонстрира необичайни сватбени рокли, направени от стъклени венчелистчета. Разбира се, тези облекла не са практични, но как идеята за "ядивна рокля" е просто чудесна.
  3. Необичайни трикотажни рокли. Оказва се, че с помощта на игли за плетене и нишки не само може да плета обувки и шалове! Креативните дизайнери решиха да изненадат момичетата с необичаен стил на обличане, който прилича на ... чийзбъргър. Роклята реалистично изобразява парчета бекон, сирене и пресни билки. Наистина стимулира апетита.

Тези екипи са само върхът на айсберга. Има много други съоръжения, всяка от които е изключителна и уникална по свой собствен начин.

Необичайни модели на рокли

Стилът на роклята играе важна роля при създаването на изображението. С помощта на правилно избран модел не само можете да настроите фигурата и да подчертаете достойнството, но и да се откроявате от тълпата. Модни необичайни рокли могат да бъдат зашити по следните стилове:

  1. Туту. Този модел дойде в света на модата от балета. Роклята е висулка, пришита към пола-тату. Пакетът е зашит от голямо количество прозрачна тъкан, така че поддържа добре формата. Въпреки класическия вид, екипът остава смел и скандален.
  2. В рокля-culottes. При това облекло частта на полата е пришита под формата на къси панталони, които се разширяват надолу. Тази рокля е подходяща за момичета, които обичат да носят къси панталони и да се открояват от тълпата.
  3. Fit-и изравняване. Много положителен стил, който се състои от стегнат връх и рязко разширяващо се контрастиращо дъно. Дължината може да достигне коляното. Тази рокля ще отговаря на тънките жени, които обичат да подчертават своята сексуалност.

Всяка от тези съоръжения ще се превърне в ярък атрибут в гардероба на всяко момиче и със сигурност ще привлече вниманието към нея.

Сватбени рокли 1 Сватбени рокли 2 Сватбени рокли 3
Сватбени рокли 4 Фантастични рокли 5 Фантастични рокли 6
Фантастични рокли 7 Сватбени рокли 8 Сватбени рокли 9
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

14 − = 13

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: