Мързеливец

преплитам гребен

За известните чудотворни гребени Tangle Teezer експертите и аматьорите казват повече от година. Твърди се, че благодарение на специалната форма, материали и подреждане на деничките тя лесно се справя с всеки коттунами, не уврежда косата и е изключително полезна за грижи за косата си. Естествено, онлайн магазините и обикновените супермаркети се надигат с фалшификати, които, въпреки че работят частично благодарение на плацебо ефекта, все още не изпълняват всички функции и са с 50% по-малко, отколкото да развалят репутацията на компанията. За да не бъдете измамени, първо и второто трябва да се научат по-подробно.

Трънка Тейзер гребен - описание

Проектиран и създаден от Thangle Teezer, английският фризьор Шон П. Неговият запис на работа в областта на козметичната индустрия е впечатляващ - не по-малко от 30 години. През това време той бе видял достатъчно колко коса клиентите му загубиха, само когато се печеха, и реши да създаде спестяващо лекарство. Отне ни 4 години, за да обмислим идеята и да разработим модела. В резултат на това се появи удобен, ергономичен гребен без дръжка със зъби от различни дължини от специален материал. Разположено е преди всичко като четка за мокра и влажна коса. Шах-аранжирането на деничките ви позволява да изгладите косата си без да я държите в краищата.

Особено размисли и материал за тях - е умерено мека, така че да не се нарани на скалпа, обаче, а също и достатъчно здрави, за да се поберат за дебела глава на косата. Дължината на зъбите е приблизително 0,5 и 1 см.

Основните разлики на оригиналния добре познат гребен Thangle Teezer са: качество на изпълнение (денички гладки, без следи, стави пасват плътно), релефно лого, материал зъб и кутия.

Важна особеност: в горния ляв ъгъл на оригиналната кутия трябва да има красива буква "E".

предимства

Редица предимства на супер грейпърите Tangle Teezer, които производителите декларират:

 1. Бъркане на влажна коса. Използвайте TT може да бъде на косата и много мокра, и суха кърпа. И дизайнът ви позволява да караш четката от корените до краищата без прекъсвания.
 2. Комбиниране на суха коса. Четката не уврежда структурата на косата, като внимателно размазва бобините. След това косата може леко да се изправи, така че ако искате да запазите къдриците, по-добре е да използвате гребена.
 3. Подходящ за всички видове коси. Грижата "Tangle Teezer" се занимава с тънки и крехки, дебели и дебели, насинени и твърди косми. Също така може да се използва за комбиниране на къдрава коса - дори и на най-малките къдрици.
 4. Предупреждава напречното сечение на върха.
 5. Прави косата мека, лъскава и копринена.
 6. Изработен от неелектризиращи материали.

Видове

Към днешна дата има 5 вида гребени:

 1. оригинал. Първата четка за коса на Thangle Teezer. Има специален изпъкнал "гръб", който идеално се вписва в ръката и не позволява на четката да се плъзне. Самата повърхност практически няма огъване на четините.
 2. Салонът Елит. Особено от оригинала не е по-различно. Външната повърхност е матова.
 3. Compact Styler. Удобен вариант на пътя. Оборудван със специален капак, който не позволява на деничките да бъдат повредени или замърсени по време на транспортиране в чантата.
 4. Аква плясък. Новият Tangle Teezer се препоръчва за употреба при влажна коса след душ. Подходящ също за нанасяне на масла и други козметични продукти. За да предотвратите попадането на влага и други вещества в нея, четката се прави под формата на тръба (куха вътре).
 5. Магически цветя. Очарователен и сладък, този модерен гребен Tangle Teezer е направен за малки дами. Има красив, светъл дизайн, украсен във формата на цвете. Подобно на Compact Styler, той е затворен със специален калъф, в който има достатъчно място за съхранение на щифтовете и гумените ленти. На корицата има отделящо се отделение, в което можете да вмъкнете снимка на собственика. Два пъти една приятна покупка - и тя изглежда страхотно, и процедурата на пениране ще престане да донесе дискомфорт на детето.
гребен гребен гребен
гребен гребло teezer4 гребен гребен
гребен гребен грейка teezer8 гребен