Гледайте фосили – как да различавате оригинала от фалшива?

Гледайте фосили - как да различавате оригинала от фалшива?

Ръчните часовници за много жени са не само удобно устройство, което ви позволява да определите точното време по всяко време, но и стилен аксесоар, който допълва модното изображение. Отличен избор сред широка гама от предлагани опции са фолиевите часовници, които се характеризират с високо качество и надеждност.

Фосилни часовници - история на марката

Марката watch Fossil е създадена през 1984 г. в Далас. Продуктите на тази марка се различават в интересния си дизайн, така че веднага привлече много от справедливия секс. Освен това много от тях обърнаха внимание на оригиналната опаковка на калай. Използвайки популярността на американските жени и мъже, компанията започна да расте бързо и да набира скорост, а по-късно в своя диапазон, имаше и други неща.

Така че, през 1996 г., събиране на производителя са мъжки и женски чанти от различни материали, през 1999 г. - слънчевите очила на различни стилове, а през 2002 г. - младежката линия дрехи в САЩ и бижута в Германия. От 2001 г. е част от Fossil Групата включва няколко средни швейцарски компании, специализирани в областта на производствените часове, в резултат на производството на тази марка е станала още по-здрава и надеждна.

история на марката на фосилни часовници

Фосилен часовник - чието производство?

Днес представителства на това дружество съществуват почти по целия свят, тъй като много хора дори не подозират за страната, в която се произвеждат изкопните часовници. В действителност по-голямата част от моделите на тази марка се произвеждат в специализирани фабрики в Китай, но това не отслабва качеството на продуктите.

При производството на такива аксесоари се използват изключително швейцарски и американски технологии, а външният дизайн и дизайн се развиват в САЩ. Поради тази причина, няма причина да се откаже от закупуването на такива продукти, за производител Fossil китката часовник, който се намира в Китай, характеризираща се с превъзходно качество, надеждност и издръжливост.

фосилен часовник, чието производство

Гледайте фосили - как да различаваме фалшива?

Тъй като продуктите на тази марка не са евтини, много клиенти се поставя въпросът, как да се провери автентичността на изкопаеми гледате на, и дали има отличителни характеристики, които позволяват висока степен на вероятност да се уверите, че високото качество на оригиналния е пред вас.

Досега руският пазар е пълен с нередовни фалшификати, така че преди да купите скъп продукт, трябва да проверите всички характеристики. За да разберете, че продавачът не ви подвежда, но предлага наистина висококачествен оригинален аксесоар, не забравяйте да обърнете внимание на следните функции:

 • качествени опаковки. В долната част на този контейнер трябва да се посочат реквизитите на производителя;
 • наличието на паспорта на продукта със серийния номер;
 • движение на втората ръка. В нестандартни продукти, тя може да се движи в скокове или jerks, докато в оригиналния часовник Fossil - гладка и измерена;
 • присъствие на логото и логото на компанията. Така че е необходимо да се обърне внимание на мястото на логото - безскрупулни производители често го поставят на грешното място, така че преди да купите е полезно да се запознаят с изображението на продукта, пуснато на официалния сайт на марката;
 • Новият оригинален фолиен часовник винаги защитава филма. И това покритие трябва да се постави не само върху стъклото, но и върху тялото, задната корица и дори гривната.


гледат вкаменело как да различат фалшива

Дамски часовници Fossil

Американската фирма за наблюдение Fossil произвежда огромен брой различни модели, чийто диапазон може да задоволи нуждите дори на най-взискателните клиенти. Появата на тези продукти привлича много фини дами, но най-вече в тях е оценена идеалната точност, невероятно високото качество и издръжливостта.

дами наблюдават вкаменелости

Механичен часовник Fossil

Фосилните ръчни часовници с "жив" механизъм, който трябва непрекъснато да се стартира, се считат за най-солидни и престижни. Те са идеални за бизнес жени, които са важни, за да впечатлят своите партньори и конкуренти. Основното предимство на тези продукти е тяхната надеждност и издръжливост - при спазване на правилата за полагане на грижи те могат да обслужват своето притежание почти безкрайно.

Междувременно, за удобството на хората, които забравят да започнат ежедневно аксесоарите си за китката, специалистите от марката са разработили механичен фосилен часовник с автосервиз. Такива модели не изискват ликвидация, но те трябва да се носят постоянно. В противен случай, ако продуктът не се носи няколко дни, неговата точност може да не успее, което да доведе до сериозна грешка.

механична часовника вкаменелост

Керамичен часовник Fossil

Жените Fossil часовници, керамика, имат много предимства в сравнение с други модели, като например:

 • устойчивост на износване. Въпреки че много момичета считат, че керамиката е крехка, в действителност изобщо не се страхува от драскотини и други щети, така че дори и след 10 години тя може да изглежда съвсем нова;
 • хипоалергенни. Ръчните часовници постоянно се носят на ръката, така че появата на алергични реакции не е необичайно. Въпреки това, в случая на керамиката това е напълно изключено;
 • лекота. Часовници марка Fossil, изработени от керамика, почти безтегловност. Те са много по-леки от елементи от злато, сребро и други метали, така че тези аксесоари не се чувстват изобщо на ръка;
 • удобен температурен режим. Друго предимство на продуктите от тази марка, направени от керамика, е, че те се приспособяват към температурата на тялото на собственика си. Поради тази причина през лятото няма да бъде горещо и през зимата ще бъде студено.

керамични фосили

Хибридни часовници Fossil

Ръчните часовници с хибридни механизми не се различават от обикновените аксесоари, предназначени да определят времето на деня. Въпреки това, списъкът с характеристиките на тези продукти е много по-широк - той включва редица интелигентни функции, характерни за фитнес гривни.

Хибридните часовници на Fossil са произведени от 2015 г. и през това време успяват да спечелят безпрецедентна популярност сред момичетата и жените. Отличителните характеристики и задачи на тези продукти са следните:

 • привлекателен дизайн, поради което някоя от тези аксесоари винаги се превръща в главен акцент на изображението;
 • да показва текущото време и дата с автоматична корекция на индикаторите, което значително увеличава точността на тези продукти;
 • преброяване на стъпките и друга физическа активност на притежателя му;
 • преброяване на калории при използване на мобилно приложение;
 • стартирайте приложения на вашия смартфон с часовник.

хибридни часовници фосилни

Интелигентни часовници Fossil

"Интелигентните" фосилни часовници също са оборудвани с множество специални устройства, благодарение на които знаят почти всичко за собственика си. Така че, този продукт е в състояние да определи сърдечната честота, височината, на която се намира, степента на осветеност на помещението и много повече. С помощта на висококачествен хронометър за такива аксесоари се показват всички видове известия от смартфона, които значително улесняват живота на притежателя им.

интелигентен фосилен часовник

Гледайте лентата Fossil

Всяка аксесоар марка Fossil е известна със своята интересна и оригинална външност. Специалистите от тази марка, до най-малкия детайл, разглеждат дизайна и стилистичното изпълнение не само на калъфа и навигационния артикул на продукта, но и гривна или каишка. Така че чантата за часовници Fossil на повечето модели е изработена от истинска висококачествена кожа и украсена с фирменото лого. В допълнение, колекцията на производителя представя уникални стоманени гривни, прости и лаконични платове и силиконови ремъци.

часовник каишка фосили

Колко струва часовникът с изкопаеми горива?

Истинските часовници от марката Fossil не са евтини, така че само малка част от жените могат да си ги позволят. Пазарът е пълен с фалшификати, които са много по-евтини от оригинала, но не гонят ниска цена - истинските американски продукти не могат да бъдат евтини. И така, оригиналът Fossil Watch, чиято цена варира средно около 200 конвенционални единици, почти никога не се предлага на цена по-ниска от 100 долара.

колко струват изкопаемите часовници