Приложение "Birdhouse" | jayassen.com

Приложение “Birdhouse”

С настъпването на пролетта, пролетните занаяти за празниците от 8 март и Великден за Деня на майката стават все по-актуални от всякога. В допълнение, за запознаване на децата с природните явления и сезони могат да бъдат бърникането къщички за птици, занаяти от естествени материали, сол тесто, прилагане на хартия по темата за пролетта, и така нататък. Н.

Предлагаме ви няколко идеи за това как да направите творческо приложение с детето си - вино от хартия.

Една къщичка за птици: проста детска апликация

къщичка със собствени ръце от хартия1

За производството на хартия къщичка, ще се нуждаете от следните инструменти и материали: бяла хартия, акварелни или гваш бои, пяна sponzhik, ножици, моливи, лепило. Това приложение е напълно възможно за по-младия студент. Вие искате да изрежете от хартия, боя в различни цветове и лепило на базата на една къщичка, няколко птици и дърво и да завърши някои подробности. Кажете си дете изпълнява тази рана - урок добре трениран и постоянство развива творческото мислене.

 1. Начертайте върху леката хартия и изрежете шаблона на детайлите на приложението: къщичка за птици, шест птици и дърво.
 2. Оцветете дървото и къщата за птици с помощта на гъба в кафяв цвят.
 3. Птиците правят цветни, избирайки ярки, весели нюанси.
 4. Подгответе базов лист, на който ще бъде разположено приложението. Можете да вземете цветна хартия или картон или да приложите цвят на фона (светло зелено или жълто) върху бял лист плътна хартия.
 5. Залепете подробностите за приложението върху хартията. Няколко птици "Seat" костур на къщичката, а другият - на покрива, дърво и т.н., или боята върху Con щрангове крила, клюнове и очи, контрастиращи цветове и дърво пуснати в листата ... Не забравяйте за прозореца за къщата за птици. Ето вашата кандидатура и готова!
къщичка за птици със собствени ръце от хартия 2 къщичка за птици със собствени ръце от хартия 3
къщичка за птици със собствени ръце от хартия 4 къщичка за птици със собствени ръце от хартия 5

Занаятите са: хартиена къщичка

прилагане на птицеферма 1

 1. Това е хоби за децата в предучилищна възраст: къщичка за птици на фона на зелена листа и брекети.
 2. Подгответе подложката като синьо, зелено хартия с различни цветове нарязани листата във всякаква форма и бял лист А4 надлъжен разрез на четири парчета. Всеки завъртане в епруветка и го фиксирайте с лепило. Те ще бъдат стволони от брези; леко ги прилепвайте към основата.
 3. Изрежете от червената хартия фигура във формата на къща и я залепете на стволовете брези в горната част на приложението. Две пресичащи се кафяви ивици го оставят да бъде покривът на птиците и бял кръг - прозорецът на къщата на птиците.
 4. Украсете композицията със зелена листа. След това нарисувайте стволовете на брезите с черни ивици с маркер и ги залепете върху пеперуди, изрязани от ярко оцветена хартия.
прилагане на птицеферма 2 прилагане на птицеферма 3 прилагане на птицеферма 4

Ръчно изработена "Летяща птица от птицефермата"

 1. Първо направете къща. За тази изрязан цветен картон, 10x10 см квадрат и триъгълник с основа от 12 см. Обединяване на двете части, така че да се получи една къща. В горния ъгъл на покрива направете малка дупка и завъртете конеца в нея и оформете цикъл.
 2. Изрежете прозореца на къщата за птици от черен картон - кръг с диаметър 5 см. На гърба му лепете парче двустранна лента и на върха - нишка с дължина около 20 см.
 3. Залепете кръг в средата на квадрата, така че нишката да виси.
 4. Сега изрежете фигурата на птицата от оранжевия картон и отделно - две крила. Залепете върху скат крилата и свържете птицата с конец, висящ от прозореца. Ще имате летяща птица, която се движи от движението на въздуха. Тя може да бъде окачена на полилей в детската стая.
 5. ръчно изработена птичашка къща 1 ръчно изработена птица 2

Хартията е най-проста, но от този не по-малко интересен вид творчество на децата. Момчетата обичат да изрязват различни елементи от хартията и да правят колоритни композиции от тях. По-често предлагайте на детето си да изработи заявление, това е чудесен стимул за творческа дейност. По-големите деца могат да участват в изпълнението на приложения не само от хартия, но и от филц, кожа, плат, изпълняват необичайни 3D и 3D приложения.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

56 + = 59

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: