Encefabol за деца | jayassen.com

Encefabol за деца

енцефалбол за деца

Encephabol е невролитици лекарство, което действа по начин, който намалява метаболизъм в увеличава мозъчната тъкан в резултат на улавяне и използване на метаболизма на глюкозата се засилва необходими киселини и мозъчни клетки се освобождават от ненужни вещества, които имат инхибиторен ефект. В допълнение, това лекарство подобрява кръвообращението в мозъка и кислород в тъканите, блокира производството на свободни радикали. Такива свойства encephabol крайна сметка подобряване на паметта, намалени метаболитни процеси в нервната тъкан, повишаване на мозъчната дейност и работоспособността.

Encephabol: указания за употреба

По принцип, това означава указан за различни нарушения на работата на мозъка, в която детето изостава в умственото развитие, което се изразява в нарушена памет, подтискане на развитието на речта, неактивни или прекомерна възбудимост. В допълнение, encephabol използва за премахване на последиците от енцефалопатия, енцефалит, tserebrastenicheskom синдром, както и умствена изостаналост.

Encephabol: дозировка за деца

Лекарството се предлага в течна и твърда форма, но педиатрията използва удобна форма на енцефалбол - суспензия за деца. Дозата му зависи от възрастта и степента на нараняване на пациента.

Употребата на енцефалит за новородено е възможно от третия ден от живота. През първия месец на бебето се дава 1 ml суспензия на ден. На двумесечно бебе се предписват 2 ml от лекарството и след това се добавят още 1 ml всяка седмица, като дневната доза достига до 5 ml.
Пациентите на възраст от 1 до 7 години се предписват 2,5-5 ml 1-3 пъти дневно в зависимост от тежестта на заболяването.

На деца над 7 години се предписва дневна доза от 2,5 до 10 ml 1-3 пъти дневно. Възможно е използването на таблетки. Една доза в този случай е 1-2 таблетки.

Encephabol, сироп за деца, трябва да се пие по време на хранене или след хранене.

Съществуващите противопоказания включват чувствителност към основното вещество на лекарството - пиритинол, бъбречни и чернодробни заболявания, автоимунни заболявания.

При получаване entsebola може да причини такива странични ефекти като гадене, повръщане, диария, главоболие, нарушения на съня и обрив.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

47 − = 40

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: