Детски новогодишни занаяти

детски новогодишни занаятиВ навечерието на новогодишните празници малки деца заедно с техните родители са склонни да декорирате дома си, за да се създаде подходяща атмосфера в него и да се подготвят подаръци за приятели и роднини. Можете да го направите сами, като използвате различни материали, включително тези, които не изискват големи финансови разходи.

Как да направите детски новогодишни изделия от хартия със собствени ръце?

Един от най-често използваните материали за създаване на занаяти е хартията. По-специално, използвайки техниката на оригами от обикновен лист, можете да направите оригинално коледно дърво, снежен човек, Дядо Коледа или уникално украшение за коледно дърво.

Специалната популярност сред децата на училище и предучилищна възраст спечели производството на новогодишни детски новогодишни занаяти, изработени от ленти от цветна хартия. По-специално, с помощта на следния майсторски клас от този материал, можете да направите ярка и оригинална украса за декориране на празнична коледна елха:

детски новогодишни занаяти1

От многоцветни ивици можете също да направите красиво декоративно коледно дърво. В този случай, като основа, можете да вземете готов конус или да го направите сами от гъсти картон или whatman:

детски новогодишни занаяти2

В допълнение, производството на хартиени снежинки е много популярно сред децата и възрастните. Те изрязват от бяла и оцветена хартия, ако е необходимо, използвайки техниката на укротяване.

Ние правим други новогодишни занаяти със собствените си ръце

Занаятчиите за Нова Година могат да бъдат с деца и други материали. По-специално, много често бебетата правят декоративни коледни елхи за декориране на интериора, основата на която е конус от картон или хартия. Над тази цифра е покрита с лепило и след това избран материал, например, кафе на зърна, слънчогледови или тиквени семки, зърнени храни, гирлянди, сгъната на четири памучни дискове цветни дрехи и така нататък. По същия начин можете да украсите и новогодишните топки или всякакви други коледни играчки. По-специално топките, декорирани със следната техника изглеждат много оригинални:

  С пръсти със собствените си ръце

детски новогодишни занаяти3

По-близо до Нова година можете да направите и ярки гирлянди от различни материали – цветна хартия, картон, памучни тампони, компактдискове, черупки и много други. И накрая, най-малките деца са много популярни, като правят оригинални панели и поздравителни картички в техниката на апликация. Те могат да бъдат показани парцел ситуация, например, представянето на подаръци за Нова година, децата танцуваха около коледната елха, поздрав момчета и момичета на Дядо Коледа или на отделните елементи, като празнична коледна елха, снежен човек и други.

Тези и други идеи за новогодишните занаяти, които могат да се правят с деца, ще намерите в нашата фото галерия:

детски новогодишни занаяти4
детски новогодишни занаяти5
детски новогодишни занаяти6
детски новогодишни занаяти7
детски новогодишни занаяти8
детски новогодишни занаяти9
детски новогодишни занаяти10
детски новогодишни занаяти11
детски новогодишни занаяти12
детски новогодишни занаяти13
детски новогодишни занаяти14
детски новогодишни занаяти15
детски новогодишни занаяти16детски новогодишни занаяти17детски новогодишни занаяти18детски новогодишни занаяти19детски новогодишни занаяти20детски новогодишни занаяти21детски новогодишни занаяти22детски новогодишни занаяти23