Детска танцова мат | jayassen.com

Детска танцова мат

детска танцова мат

Танцовите подложки са сравнително нова образователна играчка за деца. В зависимост от моделите те могат да имат различни функции и да бъдат мобилни или стационарни. За какво днес има килими и какво да търсите при избора им, ще кажем в тази статия.

Какво е музикална татуировка?

Този тип развиваща се игра е специален мат или панел за танци, който се свързва с компютър, телевизор или развлекателна конзола. Килиите за най-малките деца не могат да се присъединят към други устройства и да работят автономно. На килима са рисувани различни изображения, върху които детето трябва да стъпи в съответствие със светлинни сигнали или подсказва на екрана.

Игрите с подложки за дансинг допринасят за:

  • развиване на координация и чувство за ритъм;
  • подобряване на вниманието;
  • развитие на мисленето;
  • укрепване на мускулите на краката, ръцете и гърба;
  • развитие на творческите способности на детето.

Играйте на рогозки за танцово дъно, деца могат, започвайки от три години.

Видове танцови подложки за деца

Чрез броя на участващите играчи

Подложката за танц може да бъде проектирана за едно дете или за две. Във втория случай децата са много по-интересни, тъй като могат да организират състезания заедно с приятели.

За допълнителни функции

Обикновените подложки за дансинг не поемат допълнителни функции. Детето върху тях просто танцува, проследявайки движенията на екрана.

Има татуировки с флаш карта. Такива модели не само играят под стандартния набор от мелодии, но и способността да записват любимите песни. Картите с памет обикновено се доставят с килими.

Танцова мат с микрофон е идеална за артистични деца, които обичат да пеят. В допълнение към танцовите функции, този модел приема караоке.

Танцовите подложки могат да работят върху батерии и от мрежата. Матките с батерии са по-удобни поради тяхната мобилност, но ако не планирате да играете извън къщата, можете да си купите килим, който работи от мрежата. Обикновено такива модели са оборудвани с функция за автоматично изключване, ако детето е спряло да свири.

Как да изберем подходящ танц?

Първото нещо, което трябва да обърнете внимание, е долната част на килима. Тя трябва да бъде изработена от нехлъзгащ се материал или да има специален Velcro в ъглите, което ще позволи на килима да остане на мястото си.

Същото противохлъзгане трябва да бъде предната част на килима, в противен случай детето няма да може да играе и често ще падне.
Китът трябва да бъде боядисан с нетоксични бои. Ако има неприятна миризма, не си струва да вземете такава играчка. Можете да обърнете внимание на теглото на килима. Този, който може да продължи дълго време, тежи не по-малко от един килограм. Запалката - бързо излиза от експлоатация.

Допълнителни "плюсове" под формата на LED ивици върху килима също могат да бъдат заобиколени. Ползите от детето от тях няма. Светлината, която трептене във времето с музиката, ще отклони вниманието му.

За да определите коя танцова мат е най-добра, трябва да изградите възрастта на детето. Ако танцът мат танцова мат за две се приема за доста малки деца, можете да го вземете за един човек. Също така, малките деца може да не се интересуват от класически килими със стрели, да дават предимство на по-ярки килими с детски снимки.

Как да използваме матрак за танц?

Преди да започнете самата игра, трябва да свържете килима към вашия компютър или телевизор чрез USB порта. След това възрастните трябва да настроят подложката и да инсталират програмата на компютъра. Това се прави веднъж, в съответствие с инструкциите за матрак танц.

По-простите версии на килимите на батериите не включват свързване към компютър. Наборът от мелодии в тях често е ограничен, а детето трябва да танцува, стъпвайки върху снимките, светещи в ритъма на мелодията.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

47 − 41 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: