Циклоферон за деца | jayassen.com

Циклоферон за деца

Циклоферон за деца

Понякога родителите отбелязват, че детето им често се разболява. Често му липсва училище или детска градина. Той трябва да попие краката си, тъй като на следващия ден той лежи в леглото с треска. Това предполага, че защитните сили на тялото са отслабени и не могат да устоят на вируси. За да се поддържа имунитет на високо ниво, има много лекарства. Сред тях и циклолоферон. Това лекарство се предлага под формата на таблетки, инжекционен разтвор и мехлем. Формата на освобождаване под формата на свещи, спрей или капки е очевидна фалшификация.

Възможно ли е да се дадат на децата tsikloferon?

Да, възможно е и лекарите често го съветват. Циклоферонът за деца обикновено се предписва под формата на хапчета или инжекции. Употребата на циклоферон под формата на мехлем при деца не се практикува, тъй като служи основно за локално лечение на херпес или други сексуални инфекции.

Циклоферон противопоказания

Лекарството никога не се предписва на лица, които са свръхчувствителни към един или повече от компонентите на лекарството. Поради високата си токсичност, тя не се предписва на бременни жени на кърмачки, както и на деца в ранна възраст (до 4 години).

Как да приемате tsikloferon за деца?

Циклоферонът обикновено се предписва на деца в следните дози:

Деца на възраст от 4 до 6 години: 1 таблетка дневно (0.15 д) от 7 до 11 години - 2 таблетки от 12 и по-възрастни - 3 таблетки. Трябва да приемат веднъж дневно, на празен стомах, 30 минути преди хранене без да се дъвчат. Важно е да не се смила, когато приема на таблетката, тъй като тя е покрита извън херметичната. Това е черупката не позволява агресивната среда на стомаха да реагира с формулировката на активното вещество. Нарушаването на таблета си, неволно повреди защитен слой и активните съставки, няма да могат да стигнат до червата, където те трябва да работят.

противопоказания на циклолоферон

След края на първия курс е препоръчително курсът да се повтори след 2-3 седмици.

При остър вирусен хепатит С и В - се използва в посочените дози: първата половина - с интервал от 24 часа, следващите три - разликата на 48 часа и последните 5 пъти с интервал от 72 часа Продължителност зависи от възрастта на пациента и диапазони. от 10 до 30 раздела.

При ARVI лекарството се използва веднъж на ден с интервал от 24 часа. Продължителността на лечението обикновено е около седмица.

ХИВ инфекцията, включително СПИН в цикъл 2A-3B циклоферон обикновено се предписва съгласно основната схема.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

34 − 27 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: