Къде живее Дядо Коледа? | jayassen.com

Къде живее Дядо Коледа?

Къде живее Дядо Коледа?

Всички от детството знаем къде живее Дядо Коледа. Разбира се, там, където винаги е студено и снежно, където има елен и има северно осветление, с една дума, на Северния полюс. И това в никакъв случай не е приказка, такова място действително съществува и се намира зад Арктическия кръг, в близост до Феърбанкс в Аляска. Тук можете да стигнете само с самолет, защото никой друг вид транспорт не може да преодолее безкрайните снежни покрития на северната американска държава.

На северния полюс на Дядо Коледа може да се намери не само за Нова година, но и по всяко друго време на годината, защото тук той винаги има зима. Домът му дори през лятото украсява коледни играчки, свещи и блестящи гирлянди. След като сте посетили Дядо Коледа за посещение, можете да получите от него личен подарък, снимка с личен автограф и дори да получите договор за правото да притежавате няколко сантиметра земя на Северния полюс.

Но ако все още не сте готови за такова далечно пътуване, можете да изпратите на Санта писмо с вашите желания. Помнете американския адрес на къщата на Дядо Коледа: Аляска, Северния полюс, Алеята на Свети Никола.

Където Дядо Коледа живее през лятото или Добре дошли в Лапландия

Всъщност, дядо Фрост, както и неговият брат Дядо Коледа имат няколко жилища, единият от които е в Лапландия, в село Рованием. Дори и да не знаете точния адрес на дома на Дядо Коледа, няма да е трудно да го намерите, защото всеки жител на това село ще ви отведе в малка къща, където живее любимецът на всички деца и възрастни. Тук ще ви бъде предложено да посетите фабриката за подаръци и в работилницата на Дядо Коледа, както и да посетите истинския арктически център. Там, под прозрачен стъклен покрив, можете да се запознаете с флората и фауната на покритата със сняг Финландия и да научите повече за местните жители. И при посещение в Дядо Коледа, можете да яздите в елен или кучешка кола, да разгледате увеселителния парк Санта Парк или Къщата на Северните светлини.

Къде живее руският Дядо Коледа - пътуване до Велики Устюг

Но за да видим отец Фрост, не е необходимо да ходим на Аляска или Лапландия. Дядото на руската отечествена родина Дядото отдавна се счита за Големият Устюг - северен град с дълга история и древни традиции. Природата на местната природа се приспособява към весело настроение. Както местните жители, така и гостите на Устюг казват, че дори въздухът тук е изпълнен с усещането за празник! Въпреки това, мястото, където живее руският Дядо Коледа, не е в самия град, а на 11 километра от него, по бреговете на река Сухона. Тук е неговата официална резиденция, която е огромна дървена кула, скрита в борова гора. Пътят към нея започва от издълбаната порта и води през Алеята на Чудесата до тронната зала, където гостоприемният домакин винаги се среща с гостите си.

В тази стая има приказен трон, на който се правят пожелания. Също в двореца има музей, където можете да четете книги за приключенията на дядо и да научите родословието му. В местния семинар ще бъдете предложени Къде живее руският Дядо Коледа?да купуват весели новогодишни сувенири с корпоративно лого и в семинара да им позволят да правят сами коледни украси или други ръчно изработени предмети. Освен това къщата на отец Фрост в Устюг има своя пощенска служба, където детски писма с желания идват от цяла Русия. Не забравяйте да се възползвате от възможността, която ви е паднала, и да изпратите поздравителни писма с личния си автограф и отпечатък на Дядо Коледа до всички ваши близки и приятели.

Ако детето ви не знае къде живее истинският Дядо Коледа, не забравяйте да отидете с него в Veliky Ustyug - място, където не само деца, но и възрастни започват да вярват в приказка.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

28 + = 38

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: