Как да шият костюм за куче? | jayassen.com

Как да шият костюм за куче?

Как да шият костюм за куче

Преди да шият гащеризон за кучето със собствените си ръце или да си купите такова нещо не е евтино в магазина на компанията, се оценят всички "за" и "против", и изберете дали вашият домашен любимец се нуждае от дрехи.

Ние сме отговорни за онези, които са ни опитомили.

Понякога ние хората не разбираме тези думи. Ние вярваме, че храненето chetveronogo домашни любимци с вилица по него в модерен дънки за кучета, ние показваме sverhzabotu за това. В действителност, ние се отнасяме към живото същество като играчка, го обрича на живот, който е в противоречие и дори вредно природата на кучето си.

Водачите на кучетата не одобряват ходенето на домашни любимци през зимата в топло общо за кучета. Простите летни маяци и прашници са още по-излишни. Облекло, дори и много успешно пригодено, задвижва движението, предотвратява терморегулацията на кучешкия организъм и оказва неблагоприятно въздействие върху козината. Всички кучета, с изключение на тези, които нямат покритие от вълна, толерират студеното кладенец.

Сложете лапа ботуши на кучето, обувки и т.н. Трябва само ако сте един град обитател, и има опасност от падане на част от лапата специална сол, която се поръси по улиците.

Но това са само общи препоръки, във всеки случай сте опитомили кучето, така че трябва да отговорите.

Образец на гащеризони за малки кучета

Този модел на гащеризони и за големи кучета ще направи, ще трябва само да промените гърба си измервания и леко разширяване на гащи. Но няма специална нужда от такова костюм - в краен случай те могат да бъдат облечени в закачалка.

Плетене на една кука цяло е много проста. За шиенето няма да се изискват специални умения за шиене.

Образец на гащеризони за малки кучета

Като основа, вземете разстоянието от врата до опашката. Линията AB в модела на модела е сегмент от корена на опашката до яката (A - опашка, B - врата). Яката не трябва да се стяга плътно.

Измерваме това разстояние и разделяме това число на 8, за да установим дължината на страната на квадрата, използвана за конструкцията.
Сега нарисувайте решетката на хартиения лист. Страницата на квадрата на мрежата е 1/8 AB. Прехвърлете шаблона на модела върху окото.
Тази специална цялостна кутия с квадратна форма е универсална - тя ще отговаря на кучета от всякакъв размер. Маншетите на панталоните са сглобени върху еластична лента, дължината и ширината са регулируеми при монтажа.

Шиене на облекло за кучета просто въпрос, но все още работят върху парче от стари чаршафи, преди да намали продукт на plaschevki на фланела подплата. Ако обособяването на гащеризона куче с качулка, тя ще защитава не само от мокър сняг, но вятъра и дъжда.

Специално облекло за жени

Въз основа на този модел можете да шиете като покривало за куче, както и целия гардероб за кучета: пони, рокли и др. Разбира се, трябва да направите някои промени.

Ние шиваме за куче капак с качулка

Вие ще трябва: водоустойчив тафта за основната тъкан, подплата от полиестер за изолация, плетена фланела за Вътрешният плат, zastezhka- "мълния", ластик, копчета.

Измервания: дължина на гърба, обем на врата, гръден кош. Широчината на гърдите между предните лапи, дължината на предната и задната част на краката.

подробности:

Специално облекло за жени

1 - странична част от работните гащеризони (два елемента): 2 бр. от тафта, 2 бр. от фланела, 2 бр. от синтона.

2 - долната част, покриваща гръдния кош и корема: 1 бр. от тафта, 1 бр. от трикотажен фланел, 1 бр. от синтона.

3 - ръкав на предната лапа (близнак): 2 бр. от водоустойчива тафта, 2 бр. от фланела.

4 - крака на панталона на задната лапа (двойно парче): 2 бр. от тафта, 2 бр. от трикотажен фланел.

5 - маншет: 4 бр. от трикотажни платове.

6 - кран за затваряне на ключалката: 2 бр. от водоустойчива тафта.

7 - капак: 1 бр. от тафта, 1 бр. от фланела.

8 - гащеризони: 2 бр. от тафта, 1 бр. от гъвкава пластмаса.

Размерът на шева за този модел е 3 см.

Курс на работа

 1. Подробности от основната тъкан (в нашия случай е водоустойчива тафта) и синтепона шият заедно.
 2. Между страничните страни на основната тъкан по протежение на гръдната линия шийте долната част, покриваща гърдите и стомаха.
 3. Направете същата операция с подкрепата на тъканта (плетени foanelyu), след това шият облицована продукт, оставяйки отворена ръкавна извивка линия и обратно.
 4. Детайлите на ръкавите и панталоните са ушити по дълъг участък.
 5. След това шийте ръкавите в отворите, в областта на аксиларните кухини. Шийте върху един бутон и една верига от еластични ленти.
 6. От външната страна на панталоните шиехме отстрани на гащеризоните, а отвътре, където краката не са свързани с нищо, работим двойно.
 7. В ингвиналните кухини също зашийте на бутона и еластичен контур - за да свържете горната част на гащеризоните с дъното.
 8. Детайлът на качулката трябва първо да бъде изпробван върху кучето - не трябва да седи твърде здраво. По-добре е да оставите квотата за свободно прилягане и да поставите гумената лента.
 9. Детайлите на качулката от основната и подплата плат са поставени лице в лице и зашити, оставяйки деколтето декомпресирано. Направете врязвания към шева. Оформяме отвореното изрязване на качулката и шие по линията на шията няколко сегмента от вълнестата част на велкро ключалката.
 10. Сгънете детайлите на козирката с вътрешните страни, бод по дължината на дългия рязан и направете разрезите на шева. Обръщаме и поставяме пластмасовия уплътнител. Няколко пъти полагаме линия, успоредна на извитата линия - сега визьорът ще бъде твърд.
 11. В отвореното изрязване на козирката скриваме надбавките за шевовете отвътре и прикрепяме визьора към предната част на качулката.
 12. Okantovyvayut гащеризон врата и шият заедно отрязаните множество сегменти, прилепени част zastezhki- "велкро", така че на врата и капака те съвпадна.
 13. На гърба на облеклото шийте цип.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

30 + = 35

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: