Гандер за кранчето в банята | jayassen.com

Гандер за кранчето в банята

Гандър за миксер в банята

Във всяка къща или апартамент има поне една баня и мивка в кухнята. И в двете помещения е поставен миксер над мивката - устройство за подаване на вода от централното водоснабдяване. Един от най-важните компоненти на миксера е гъвкава тръба.

Какво е гъндър?

Gander е извита метална тръба, където водата се смесва до желаната температура и се получава в мивка или вана. Този детайл все още е сладко наречен канал. Сега пазарът представя разнообразие от видове гъбички за миксер в банята. Правилният избор прави работата на смесителя оптимално удобна.

Видове смесители

Един от параметрите за избора на гърлото е неговата дължина. Long гъска миксер достига от 24 до 50 cm дължина средно устройство -. 20 до 33 cm пресечен модел - .. Има една гъска и дължина от 15 до 18 cm дълъг чучур е избран по отношение на размерите на черупки в банята. Например, късо гъсок няма да направлява струята вода в канала, и страна, поради което пръски капки вода предвидени. Препоръчително е за банята, за да се даде предимство на универсален модел с дълъг гъсок. С него за насочване на потока на вода в желаната посока баня или мивка не е трудно.

Височината е важна и при избора на кранче за баня. Измерва се от основата на смесителя до отвора на гърлото, където водата постъпва в мивката. За малки и плитки черупки, изберете ниска гъска. Прекомерно високата тръба води до пръски. В същото време, с много нисък канал, използването ще бъде неудобно.

В магазините за санитарен фаянс можете да намерите всички видове гъски: извити под формата на букви C, S, G и J, прав. Също така класическите модели са тръба, кръгла, триъгълна или овална. Пазарът изглеждаше каскаден Видове смесителипродукти с плосък и широк отвор за ваната.

Ако кранчето на миксер буркан

Когато се използва смесителят, потребителят може да забележи, че гънката тече в точката на закрепване заедно с тялото. Причината за това често е износването на уплътненията. За да разрешите проблема, развийте гърлото с ръцете си или с гаечен ключ. Ще видите две гумени и едно пластмасово уплътнение. Не е трудно да ги промените. В специализиран магазин трябва да закупите подобни и да ги поставите на мястото на износените, преди това покрити с мазнини. След това гъндърът е внимателно прикрепен към тялото на смесителя. Сега те могат да се използват по предназначение.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

81 − = 71

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: