Фън Шуй за кариера | jayassen.com

Фън Шуй за кариера

Фън Шуй за кариера

Мнозина мечтаят за брилянтна кариера, но изобщо не се оказва "в точното време на точното място". В този случай, не се отчайвайте, по-добре е да се опитате да създадете за себе си най-благоприятните условия за придвижване по кариерата. Един добър начин за изграждане на кариера е фън шуй - източната философия, която изисква хармонизиране на околното пространство.

Кариерна зона в офиса на Фън Шуй

Традицията на Фън Шуй предполага разделянето на околното пространство на зони, принадлежащи към петте елемента и отговорни за различните сфери на живота. За да се определи правото на определена зона от гледна точка на традицията на фън шуй цветове и талисмани, се използва компас. Естествено, това не е устройство, което показва страните на света, а специален компас на фън шуй (lo-pan). Това е много по-трудно от обичайния турист и всеки, който иска да организира жизненото си пространство колкото е възможно по-точно в съответствие с традицията на фън шуй, би било хубаво да се научим как да го използваме. Засега няма такива изключителни умения, можете да използвате няколко полезни Фън Шуй техники за добра кариера.

В насърчаването на кариерата стълба ще помогне talismans намира в северната част на вашата къща, защото това е областта на Фън Шуй се счита за кариерен сектор. Тази област е подчинена на елементите на водата и укрепва нейното действие върху метала. Водата съответства на синьо, синьо и черно, за да се укрепи действието, може да бъде вълнообразна форма. За да активирате действието на метала, трябва да добавите сребрист цвят и заоблени форми в интериора.

Елементът на водата е разрушително въздействие на земните елементи, така че във вашия офис не трябва да има кафяви, жълти и теракотени нюанси.

Фън Шуй талисмани за успешна кариера

Можете да използвате всичко, което е свързано с водни фонтани, аквариуми, модели на платноходки и параходи, фигурки от риба и морски животни.

Най-често в офисите на началниците може да намерите такъв символ на добра кариера във фън шуй като модел на платноходка. Този талисман е много добър, ако имате собствен бизнес или ще го стартирате. Разположението на кораба е много важно - носът му трябва да бъде насочен към стената или в ъгъла и в никакъв случай до прозореца или вратата. Но фуражът, напротив, трябва да "гледа" на входната врата, така че корабът ще се влее в стаята, носейки късмет.

Рибата, също символ на кариера, може да бъде аквариум, но най-добре е да вземете фигурки или изображения на златни рибки. Не е лоша идея да виси фен с рисувана риба на стената и колкото повече ще бъдат, толкова по-добре.

Можете също така да използвате талисмани, които са непряко свързани с водата, но ще укрепят елементите на метала. Отлична възможност е костенурката, която символизира мъдростта и подкрепата на влиятелни хора (небесни сили). Искате да получите подкрепа от вашите началници - вземете статуя с костенурка. Само не забравяйте, че костенурката трябва да бъде една - състав от три цифри в този случай ще бъде безполезен. Най-добре е статуята да бъде направена от тежък материал - чугун или камък. Да се ​​постави тази цифра препоръчва фън шуй на северозапад - в сектора на асистентите.

Голяма сферична ваза с бели цветя в нея също ще бъде отлична версия на талисмана за кариера. И ще укрепи елемента от метал, който ще осигури не само промотиране, но и подобрение на материалното благосъстояние. талисман фън шуй за кариера

За да привлече богатство и успех в бизнеса, ще помогне на фигурката на жаба с монета в устата му, както и на монети. Тъй като цифрите за фън шуй също са от особено значение, жабата трябва да бъде три крака, тъй като тройната символизира бързия растеж и успешен път в бизнеса.

На места, които по-специално изискват добър късмет в кариерата (входни врати, тъмни ъгли), трябва да виси вятърна музика.

За да укрепите влиянието на знаците, според календара на фън шуй, можете да изберете номера за особено важни събития. Така че можете да планирате всички важни неща в най-благоприятните дни, което със сигурност ще има положително въздействие върху кариерата ви.
Спазването на някои правила на фън шуй ще ви помогне да постигнете кариерно развитие, но само ако направите усилие. Само един талисман не е достатъчен.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 1 = 6

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: