Европа Парк, Германия | jayassen.com

Европа Парк, Германия

park europe germany

Разположен в Германия в град Руст, Европа Парк е един от най-известните увеселителни паркове в Европа. Открита през юли 1975 г., днес е второто най-посещавано събитие в Европейския съюз след Дисниленд в Париж. През 2013 г. тя е била посетена от почти 5 милиона посетители, като 80% от тях идват отново. Има всичко за семействата: атракции, тематични зони, паркове, 4D кино, както и хотели, ресторанти и кафенета. Европа Парк е признат за един от най-добрите в света.

Европа-паркът е разположен на 94 хектара, разделен на 16 тематични зони

Първата тематична зона, посветена на Италия, се появи тук през 1982 г. и оттогава списъкът на регионите, представени в парка, постоянно се попълва. За днес има отделни зони от 12 страни от Европейския съюз и Русия.

Всяка зона показва страната, сякаш от позната страна, но в същото време очаквате приятна изненада. Това беше направено умишлено, така че посетителите на парка имаха впечатлението, че са посетили и се запознали с няколко страни наведнъж.
Също така в допълнение към маркираните тематични зони има "Държава на приключенията", "Детски свят" и "Приказна гора на Грим".

Турне на Европа-Парк в Германия

На входа се посрещат голяма маска за статуи "Евро Мишка", последвана от "Фонтанът на срещите", билетите и входната сграда. Паркът започва с германския булевард.

За улеснение на движението на територията, пътниците могат да използват монорелсова, EP-Express или панорамен влак, който превозва пътници между различните части на парка.

Един от най-запомнящите се забележителности на парка е "Сребърна звезда" - най-бързият и най-високото влакче в Европа, тяхната височина е 73 m, дължина от 1620 m, скоростта, с която се развива до 127 км / ч. Този хълм е в зоната "Германия".

От необичайни пързалки могат да бъдат разграничени дървена влакче в увеселителен парк вода в "Исландия" зона, която в начина на тяхното движение с другите две пързалки и водната пързалка "Посейдон" в областта "Гърция", на която при скорост от 70 km / h, трябва да се движат в блестящ спрей. Общо в Европарка можете да се насладите на 11 слайда от различни дизайни и на различни тематични атракции, предназначени както за малки, така и за възрастни.

Паркът също така предлага на посетителите да гледат различни представления, за децата има детски и куклени театри. Всеки ден има колоритни костюми. 4D кино, в зависимост от темата на деня показва 15 минути филми със специални ефекти. Около 50 магазина за сувенири предлагат да си купят сувенири за памет.

На територията на парка, конференции и фестивали се провеждат постоянно, редовно се правят телевизионни предавания.

През зимата европейският парк в Германия беше открит за първи път едва през декември 2001 г., а през зимата на 2012 г. той беше посетен от около 500 хиляди души. През този период, в парка се трансформира: има коледни украси и Коледния пазар, построен за целта виенско колело, пързалка и много други.

Всеки ден в парка получава около 50 милиона посетители, което е построен, за да се настанят на т.нар Evropa-Park Resort, съчетава пет хотели, къща за гости, разположени в близост до главния вход на парка и къмпинги. Първият хотел се появи тук само през 1995 г., той получи 4 * и разполага с 182 луксозни стаи.

Цената за приемане в Европа-Парк за 2014 г. е:

  • за 1 ден за деца от 4 до 11 години - 36 евро, за възрастни - 41 евро;
  • за 2 дни за деца от 4 до 11 години - 68 евро, за възрастни - 77 евро.

Как да стигнете до Европа Парк в Германия?

Градът Руст, където се намира Паркът Европа, се намира на 40 километра от Фрайбург, близо до мястото, където граничат Германия, Франция и Швейцария. На 80 км от германския курорт Баден-Баден, на 60 км - на летището в Страсбург, 183 км - летище Цюрих, 240 км - летище Франкфурт и 380 км - Мюнхен. Най-удобно е да стигнете до парка с кола или автобус. Ако резервирате хотел в парка или Rust, можете да поръчате трансфер.

Европа парк ще даде семейството си едно незабравимо преживяване и страхотна ваканция, и най-важното - тя постоянно се променя, така че ще бъде интересно да се върна тук.

park europe germanium1 park europe germanium2 park europe germanium3
park europe germanium4 park europe germanium5 park europe germanium6
park europe germanium7 park europe germanium8 park europe germanium9
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 59 = 67

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: