Необичайни зърна | jayassen.com

Необичайни зърна

Необичайни зърна

Тъмни и леки, големи и малки, удължени и обратното, привлечени във всички тези характеристики на зърната. Техните видове са толкова много, че да се предскаже каква форма зърното, например, ще има новородено момиче като порасне, е практически невъзможно.

Най-често срещаните на Земята са женските ореоли с тъмни цветове с кръгла форма с големи зърна. Те са в 40% от справедливия пол, докато някои видове необичайни зърна могат да бъдат намерени при не повече от сто жени.

Женски нипели с необичайна форма

Природата е много интересно нещо и награждава хората, понякога, изглежда, от най-необикновените форми на части от тялото. Кърменето в справедливия секс не е изключение и всички знаем, че формите на гърдата са повече от 10 различни вида.

зърната на жените, също не са изостанали, и най-необичайни видове са както следва:

  1. Равен или наклонен навътре. При младите дами, които имат такива зърна, в покой са невидими. Зърната са просто скрити в гърдите. Въпреки това, със сексуална възбуда, доста често те променят местоположението си и се проявяват вън. Като правило, този тип се наследява и е малко вероятно да се срещне момичето, ако тя не е в семейството предци с такава функция.
  2. Extra Long. Този тип необичайни зърната са най-дългият от съществуващите. На почивка, дължината им е 8 mm, а в възбуждане състояние надвишава сантиметър.
  3. С обслужваща ареола. Тези зърна се издигат над останалата част на гърдите. Тези необичайни ореоли са зърната при жени с повишен обем на подкожната тъкан и необичайно договорени мускулите на тази зона. Лечението не изисква това условие и е нормално за тази форма на ареола.

Така че, в заключение, искам да отбележа, че зърната на необичайна форма са по-скоро дар на природата, отколкото някаква аномалия. Те, както и всички останали, са в състояние да изпълнява основната си функция - да отглеждат децата, въпреки че трябва да се отбележи, че тези форми на зърното формата на обърнати отвътре и плоски, тази задача може да бъде проблематично, защото трохите ще бъде много трудно за тях да се разбере. В този случай проблемът може да бъде решен с помощта на специални облицовки.

Ако сте собственик на необичайно зърното или форма вие сте много притеснен, свържете се с клиниката по пластична хирургия, по възможност след консултация с вашия лекар ще ви посъветва да ги направят правилен.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 83 = 85

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: