Хормонални хапчета за разширяване на гърдите | jayassen.com

Хормонални хапчета за разширяване на гърдите

хормонални таблетки за увеличаване на млечните жлезиВсе по-популярен е нехирургичният метод за уголемяване на гърдите, за който се използват хормонални таблетки. Както подсказва името, тези лекарства съдържат биологични вещества, които се произвеждат във всяко женско тяло. Нека поговорим за този метод на пластика на гърдата по-подробно и да наречем най-често срещаните таблетки за увеличаване на млечните жлези.

Какви лекарства могат да се използват за нехирургична корекция на гърдата?

Веднага е необходимо да се каже, че независимото използване на такива лекарства е недопустимо, т.е. техният ефект може да се отрази отрицателно на състоянието на хормоналната система на жената. Таблетките за увеличаване на гърдите трябва да се назначават единствено от лекар, който извършва предварителна оценка на здравето на жената, изключва наличието на смущения от ендокринната и хормоналната система.

По-често, с цел коригиране на размера на млечните жлези, лекарите предписват орални контрацептиви. Сред най-често срещаните са хора като Ярина, Жайн, Диана-35.

Трябва веднага да се отбележи, че използването на този вид хормонални таблетки за увеличаване на гърдите може само леко да увеличи размера на женския бюст. В същото време употребата на такива лекарства увеличава теглото на жената, особено при продължителен прием.

Този процес се причинява от това действие на хормоните, което насърчава бързото израстване на мастната тъкан. Ето защо хормоналните хапчета за растеж на гърдите трябва да се използват много внимателно.

За увеличаване на млечните жлези може да се използва и хормона пролактин, който се съдържа в такива таблетки като мамотрофин, физолактин.

Какво може да доведе до неконтролирано приемане на такива лекарства?

Горепосочените таблетки за увеличаване на млечните жлези могат да бъдат закупени във всяка аптека. Въпреки това, всяка жена трябва да помни, че в допълнение към увеличаване на телесното тегло, когато са взети, има много други странични ефекти, които са по-опасни за тялото. Така че, когато използвате хапчета за увеличаване на гърдите този вид наркотици може да се отбележи:

  • намален имунитет;
  • често главоболие;
  • нарушение на съня;
  • появата на гадене и повръщане;
  • повишено кръвно налягане;
  • развитие на алергични реакции.

Имайки предвид всичко това, преди да използвате същите хапчета за контрацепция, за да увеличите млечните жлези, една жена трябва да се консултира с лекар.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

38 − 34 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: