Бяла къна за мехеди | jayassen.com

Бяла къна за мехеди

бяла къна за mehendi

Боядисването на кожата с естествена паста от къна се е практикувала само в екзотични страни, като правило такива рисунки са били приложени за сватбената церемония. С течение на времето този невероятен начин за украсяване на тялото стана популярен навсякъде. Освен това, тя е претърпяла някои промени, по-специално цветовият спектър на използваните материали се е разширил. И ако черна, кафява, червена и други нюанси на къна не са твърде впечатляващи за жените, бялата къна за mehendi бързо зае водеща позиция, особено сред късметлиите, които са на път да се оженят.

Какво е хена бяло за mehendi?

Всяка жена, която някога е виждала естествена къна, разбира, че този продукт е невъзможен в бяло. Тази къна е прах от суха трева, когато се разрежда с вода, масата има мръсно зелено, блатиста сянка.

По този начин въпросното вещество не само не се основава на къна, но като цяло не го прави. Това е боя на базата на акрил, наречена блясък.

Как да използвате бяла къна за mehendi?

Акрилен блясък за създаване на модели се произвежда в кръгли буркани, бутилки и дълги шишарки с остър край.

В първия случай, временната татуировка се прилага с четки с различни дебелини (в съответствие със скицата), които могат да бъдат включени в комплекта за мехедин или закупени отделно.

Конусът е удобен, тъй като чертежът може да се извърши без допълнителни устройства - достатъчно е да отрежете върха на тръбата и да продължите да рисувате. Ако желаете, можете да разгънете конуса отгоре и да нанесете акрилна боя с четки.

Колко рисунки на бяла къна за mehendi?

Като се има предвид, че бялата къна е просто блясък, такива временни татуировки са много краткотрайни.

Благодарение на акрилната основа боята, разбира се, не се измива под течаща вода, но може лесно да се отстрани чрез леко избърсване. Животът на бялата къна е от 2 часа до 2 дни, в зависимост от грижата за кожата по време на периода на татуировка чорапи.

Защо миенди бялата къна се измива бързо?

Обичайната естествена къна има високи оцветяващи свойства, особено когато се прилага върху кератинизирани тъкани (стъпала на стъпалата, косми, палми, нокти). Той прониква в горните слоеве на епидермиса и ги пигментира в кафяв или светло оранжев оттенък.

Но факт е, че въпросната акрилна боя изобщо не съдържа кена, така че образът остава само на повърхността на кожата, без да я оцветява.

хена бели за mehendi 1 къна бяла за мехнеди 2 хена бяло за мехенди 3
къна бяла за мехенди 4 къна бяла за мехеди 5 къна бяла за мехнеди 6
хена бяла за мехенди 7 хена бели за мехенди 8 хена бяла за мехенди 9
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: