Как да се запържи замразени chebureks?

Как да се запържи замразени chebureks

Често възниква въпросът как да се пече замразени chebureks, така че тестото не се напука, пълнене остава вътре и се оказа сочен. Освен това, аз искам чавюрките да са розови и приятни за окото. Има няколко тайни.

Изберете полуготови продукти

Основното условие за чебуреките да се окажат вкусни и красиви - те трябва да бъдат подготвени правилно. Прочетете състава върху опаковката. Брашно трябва да бъде само премията, че е желателно в chebureks включени яйца - тогава тестото е достатъчно еластичен, за да не се счупи по време на замразяване и пържене. В допълнение към съставките не трябва да бъде всеки растителен протеин - пасти със соя не е най-добрият избор. Но трябва да се изисква лук, подправки, агнешко или говеждо.

Маслото трябва да е правилно

Важно е, и в какво масло да се запържи chebureks. Той трябва да бъде рафиниран, без мирис, но не и дезодориран. През последните години стана модерно всички се запържва в зехтин, но за това, не си струва, защото това масло по принцип не е много добър за пържене - то се оставя за салати. За подготовката на полуготови продукти, слънчогледовото или царевичното масло, което е обичайно за нас, е най-доброто.

Пече се Чебурикс

Ако възникне въпросът, как да изпържим замразени чебури, първо ще определим какво ще бъде приготвено. Можете да използвате фритюрник, голям котел, тиган. От избора на ястия зависи от количеството масло, което ще се изисква. Кажете ви как да изпържете замразените чебури в тиган.

съставки:

  • безсъние, без мирис - 100 г;
  • chebureks - 1 опаковка;
  • хартиени кърпи - 8-10 бр.

подготовка

Има няколко опции за пържене на chebureks, така че те да не се пръснат в процеса. Първо, можете как да изпържите полуготови продукти на хебурики готвене на средна топлина, и второ - под капака. Но първо, не забравяйте: не пасти размразени преди пържене, в противен случай те просто razlezutsya. Така че, в тигана изсипете маслото и го затопли до лека мъгла или малки мехурчета. Внимателно, предвидени пасти (да внимават, маслото започва да пръска - да не изгори), намалете котлона и се запържва до красив златисто кафяво от долната страна, а след това да ги обърнеш, и намалете огъня, изпържи и същ розов цвят на втората страна. Вие не може да се намали огъня, но след това не забравяйте ние покриване на тиган, плънка точно подготвени. Както виждате, пърженето на chebureks, както и другите полуготови продукти, не е трудно.