Къде да купя джинджифил?

къде да купя джинджифил

Джинджър - това е кореновата култура, която дойде при нас от азиатските страни. В Тайланд, Китай, Корея и Япония те се използват за приготвяне на голямо разнообразие от ястия. Там той е обичан за своя ярък, пикантен, парещ и необичаен вкус, както и за забележителните си подобряващи здравето свойства. Сега популярността му се е увеличила значително на запад. За щастие е много лесно да се придобие. Много хора мислят, че можете да си купите джинджифил само в аптека или специализиран магазин, но това не е така.

Къде да закупите пресен джинджифил?

Свежият корен на джинджифил е идеално съхранен в хладна среда, дори и да го отрязвате от време на време. Намерете го в продажба - не е проблем, особено в големите градове.

Първото място, което отива за джинджифил, е пазарът. В отделите със зеленчуци и плодове можете да видите кутия със светлокафяви корени от странни форми - това е джинджифил. Не го съхранявайте твърде много - тя се изразходва много икономично, а за начало можете да отнемете само 1-2 корени. Всичко зависи от начина, по който решите да го използвате - отнема много малко чай, но ако решите да направите киселинния джинджифил, ще ви трябва повече суровини.

Ако има малки палатки в близост до къщата ви с плодове и зеленчуци, има смисъл да ги разгледате. Въпреки факта, че джинджифил - продукт извънземни, поради отличното му дългосрочно съхранение, много търговци го добавят към своя асортимент. По време на съхранение той спестява изцяло своите удивително полезни свойства, така че не можете да се страхувате да се натъкнете на твърде стар плод. Не забравяйте, че в норма е доста лек, еластичен, с ясни линии, без да се наказва. Корен от този вид може безопасно да бъде закупен и използван за приготвяне на ястия и напитки.

Съвременните супермаркети се опитват да увеличат мащаба, така че можете да потърсите корена на джинджифила в отдела за плодове и зеленчуци, ако нямате време да отидете на пазара или да потърсите пейка с подходящ асортимент.

Разбира се, винаги имате такава опция, като да поръчате джинджифил в онлайн магазина. В този случай не можете да погледнете стоките предварително, затова си струва да поръчате само на доказани места, за да не станете жертва на измамници.

Къде да купя сух джинджифил?

Понякога можете да намерите сушени джинджифил лобули - но това е много рядък продукт. Много по-лесно е да готвите у дома, като нарязвате кореновата коричка и изсушавате в леко отворена фурна на 50 градуса за 2 часа. След това пожарът се намалява наполовина и джинджифилът се изсушава, докато се приготви. В тази форма тя се съхранява само 7-10 дни, но е по-удобно да я вземете със себе си (например за работа или за пътуване).

За да получите домашно подправки, просто изсушете джинджифил да се смила в миксер. Въпреки това можете да получите джинджифил на прах дори и без толкова много часове работа - просто отидете в всеки магазин, където има отделение с подправки и подправки, и изберете чанта с надпис "джинджифил земята". Значи значително опростявате задачата си.

Къде да купя джинджифил за загуба на тегло?

Някои хора не разбират проблема докрай, мислят, че можете да си купите джинджифил за загуба на тегло само в специализирани магазини или онлайн магазини, защото това изисква специален вид разнообразие, а не специална подготовка. В действителност, за да намалите теглото си, можете да използвате най-често срещания джинджифил, закупен в супермаркет или на пазара.

къде да купите сушен джинджифил

По-ефективен е пресен джинджифил, но винаги можете да използвате както сушени, така и наземни. Опитайте този спомагателен метод за намаляване на теглото, като вземане на джинджифил, можете лесно и, освен това, без сериозни финансови инвестиции.

Ако говорим за специални продукти за отслабване с джинджифил, най-често това е зелено кафе с джинджифил или различни джинджифил чайове, които могат лесно да бъдат закупени в онлайн магазини:

  1. your-diet.ru
  2. greencofe.ru
  3. slimcoffe.com
  4. coffeehot.com.ua
  5. black-green.ru